• Motosportists Matīss Karro tirgo zemenes: Šobrīd saņemu apaļu nulli, jo neesmu nevienā profesionālajā komandā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    22. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Nevar pārtikt tikai no svaiga gaisa un mīlestības, kaut kas ir jādara,» PDz pavēsta motosportists Matīss Karro. Ārkārtējā situācija valstī viņu mudinājusi piepelnīties ar zemeņu tirgošanu.

    «Jā, es šobrīd piegādāju cilvēkiem zemenes,» apliecina motosportists Matīss Karro. «Motosportā viss ir pilnībā apstājies, tāpēc esmu piekritis izpalīdzēt draugam, kurš strādā zemeņu biznesā. Tās ir grieķu zemenes, kuras Rīgā un tās tuvumā pievedam līdz pat mājas durvīm. Kaste zemeņu maksā 12 eiro, par piegādi – 2 eiro. Ja ņem komplektā ar kilogramu melleņu, kas maksā 10 eiro, tad piegāde ir bezmaksas,» informē Matīss. Pasūtīt ogas var, uzrakstot Matīsam Instagram.

     


    «Nav gan garantijas, ka zemenes jums atvedīšu tieši es, bet visus, kuriem tās piegādāju, cenšos šajā laikā arī uzmundrināt. Ieraugot mani, daži ir pārsteigti, taču vairākums tomēr neatpazīst. Neuzskatu sevi par slavenību, taču arī neatsaku, ja kāds vēlas kopā ar mani nofotografēties,» norāda motosportists.

    Taujāts, vai ārkārtējās situācijas laikā sportists var saņemt dīkstāves pabalstu, Matīss iesaucas: «Ko jūs!? Neesmu nevienā profesionālajā komandā, tādēļ šobrīd saņemu apaļu nulli, jo sacensības nenotiek. Labi, ja izdodas atrast kādu haltūru un kaut ko nopelnīt.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē