• Modeļu aģentūras vadītājs Agris Blaubuks sievai jubilejā uzdāvina milzu gleznu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    18. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Uzdāvinājis sievai gaidāmajā dzimšanas dienā mākslinieces Ievas Bondares gleznu, modeļu aģentūras vadītājs ar to izrotājis ģimenes lauku māju Vidrižos.

    «Ar Bondaru ģimeni draudzējamies jau kopš brīža, kad mūsu modeļu aģentūra sāka pārstāvēt viņu meitu Džūliju. Laura viņu noskautoja kādā no Positivus festivāliem, nemaz nezinot, ka viņa ir Ievas Bondares meita,» PDz stāsta Agris Blaubuks, kurš kopā ar sievu Lauru vada Latvijas un Amerikas modeļu aģentūru Meraki Model. Jau vairāk nekā mēnesi Blaubuki ar dēlu Gabrielu dzīvokli Losandželosā nomainījuši pret lauku māju Vidrižos.

    «Latvija ir fantastiska vieta! Bijām te uz mēnesi gan pagājušajā vasarā, gan uz divām nedēļām Ziemassvētkos. Nu esam šeit vīrusa dēļ ieradušies, iespējams, uz mazliet ilgāku laiku. Esam uzcēluši Vidrižos māju, kur izbaudām visu to, kā mums pietrūka Losandželosā. Mums nekad nav bijusi doma, ka pārvācamies uz Ameriku pavisam. Nē, mēs noteikti kādreiz atgriezīsimies Latvijā,» atklāj Agris.

    Par vienu no spilgtākajām šīs vasaras pasākumiem kopā ar Latvijas draugiem Blaubukiem izvērtās Ievas Bondares personālizstādes Ubuntu apmeklējums.

    «Dodoties uz to, nebija plāna iegādāties kādu viņas darbu, lai arī tie mums ir patikuši jau sen. Viens mazs darbiņš šobrīd ir mūsu mājās ASV, gribējās kādu arī lauku mājā Latvijā. Bijām ar sievu runājuši, ka varētu lūgt Ievai uzgleznot kaut ko īpašu tieši mums, taču, ieraugot viņas izstādes darbu, sapratām – tas ir tieši tas, ko mēs bijām vēlējušies. Viss notika mirkļa iespaidā! Redzēju, cik ļoti Laurai patīk šis darbs, un sievai to uzdāvināju gaidāmajā dzimšanas dienā,» stāsta Agris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē