• Mārketinga speciālists Artūrs Mednis: Šis ir labākais brīdis, kad ieņemt un dzemdēt bērnus

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    21. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Šobrīd esam eiforijā un lidināmies debesīs,» PDz saka digitālā mārketinga speciālists. Viņa sieva Luminor Group līderības jomas attīstības vadītāja nesen laida pasaulē pāra pirmdzimto.

    Jau mazuļa gaidīšanas laikā Artūrs PDz stāstīja, ka gaidāmā dēla vārdu izdomāja Medņu kāzu viesi – tas bija uzrakstīts uz kāzu rituāla laikā saplēstā šķīvja lielākās lauskas. Tomēr intriga tika saglabāta līdz pēdējam, un tikai tagad laimīgie vecāki atklāj – dēlu nosauca par Ričardu.

    «Tagad meklēsim, kurš kāzu viesis šo vārdu bija ieteicis,» saka Artūrs.

    «Ilze jūtas lieliski, dzemdības noritēja ļoti labi. Pirms nedēļas viņa teica, ka jūt – dēls varētu nākt pasaulē 8. aprīlī, mana labākā drauga vārda dienā. Izrādījās, ka Ričards ir tikpat ātrs kā es, viņš nemīl gaidīt, tāpēc piedzima jau 7. aprīļa vakarā. Tas notika ļoti ātri – aptuveni stundas laikā bija klāt!» priecājas jaunais tētis. Mazulis piedzima Jūrmalas slimnīcā. Mednis pirms tam paguva gan pastaigāties gar jūru, gan apēst Ilzes iepriekš sarūpētās pusdienas. Viņš piedalījās arī dzemdībās un pārgrieza nabassaiti. 

    «Vēl īsti neesam sapratuši, ko nozīmē – ģimenē ienāk bērns. Man šķita, viņš piedzima, vēroja mūs un domāja: «Ak, tad tā izskatās cilvēki, kurus deviņus mēnešus dzirdēju!» Tās ir maģiskas izjūtas,» atzīst Artūrs.

    Mednis dēla pirmajā dzīve dienā uzņēma skaistu ģimenes foto un dalījās ar to sociālajos tīklos. «Par māņticību vispār neiedomājos. Mēs taču dzīvojam 21. gadsimtā – vajag paļauties uz medicīnu un zinātni un aizmirst visus māņus,» uzskata Artūrs.

    Viņš uzsver – šobrīd saņem pozitīvu enerģiju un daudz labus vēlējumus.

    «Ir forši, ka cilvēkiem ir prieks par mums. Uzskatu, ka šis ir labākais brīdis, kad ieņemt un dzemdēt bērnus, jo tas vairo pozitīvus notikumus pasaulē.» Artūrs arī priecājas, ka šobrīd strādā mājās, tāpēc var visu laiku būt līdzās jaundzimušajam.

    «Ierastajā dzīvē, strādājot birojā un tiekoties ar klientiem, kas tāds nebūtu iespējams. Šis ir kolosālākais brīdis mājās!» priecājas jaunais tētis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē