• «Man kauns viņa dēļ!» Žaklīna no sava seriāla izmetīs Haratjanu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    10. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Žaklīna Cinovska un Dmitrijs Haratjans pirms kara Ukrainā.
    Foto: F64
    Žaklīna Cinovska un Dmitrijs Haratjans pirms kara Ukrainā.
    Režisore Žaklīna Cinovska tagad uzņem dokumentālo filmu par kara šausmām Ukrainā, bet tikmēr viņas nu jau bijušais draugs dzimtenē Krievijā kļuvis par vienu no galvenajām Kremļa lakstīgalām.

    Kamēr režisore veido kino par krievu armijas pastrādātajām zvērībām Ukrainā, Krievijā par īstenu Kremļa ruporu un visu Putina atbalstošo akciju dalībnieku kļuvis filmas «Gardemarīni, uz priekšu!» zvaigzne aktieris Dmitrijs Haratjans. Savulaik viņš filmējies vairākās seriāla «Prāts vai instinkts» sērijās, kura režisore bija Cinovska. Jau pērnā gada vasarā viņš tika iekļauts Latvijas melnajā sarakstā, bet viens no pēdējiem Haratjana varoņdarbiem bija 22. februārī Maskavā, Lužņiku stadionā, notikušais mītiņš Tēvijas aizstāvjiem, kurš tika rīkots par godu iebrukuma gadadienai. Tajā Haratjans uzstājās ar saviem domubiedriem, dziedot rokgrupas «Kino» kulta dziesmu «Grupa krovi», kura šobrīd kļuvusi par tādu kā krievu imperiālisma himnu.

    Žaklīna ar Haratjanu savulaik bija ļoti sadraudzējusies. Vēlākajos gados krievu aktieris piedalījies arī citos Žaklīnas projektos. Uz jautājumu, kādas tagad ir viņas attiecības ar Haratjanu, Žaklīna manāmi sapīkst: «Ko man par viņu tagad teikt? Negribas neko. Varu pateikt tikai dažus vārdus – esmu ļoti viņā vīlusies, man ir kauns viņa dēļ!

    Pēc tā, ko Haratjans Krievijā dara, man ar viņu vairs nav nekā kopēja.

    Pirms iebrukuma Ukrainā viņš nešķita politisks cilvēks, bet mēs jau visi redzam, kā cilvēki Krievijā ir mainījušies. Daudzi mani ukraiņu kolēģi ir vīlušies savos krievu kolēģos.»

    «Es ļoti labi saprotu ukraiņus, kas tagad no saviem seriāliem un filmām ņem ārā krievu aktierus. Laikam jau man arī pēc atgriešanās Latvijā būs jāņem no seriāla «Prāts vai instinkts» ārā sērijas, kurās redzams Haratjans. Tiešām negribu viņu redzēt savā seriālā, negribu arī to, lai cilvēki viņu tur redz.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē