• Lita Blūma piepilda bērnības sapni, kļūstot par Misis Latvija 2019 titula īpašnieci

    Slavenības
    Gita Vīksne
    10. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64), NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    «Tā bija lieliska iespēja izdzīvot savu bērnības sapni,» pēc titula Misis Latvija 2019 iegūšanas atzina farmaceite Lita Blūma no Mārupes. Viņa konkursā uzvarēja, pārspējot 27 dāmas.

    Uzziņa

    Pagājušajā nedēļā VEF Kultūras pilī noslēdzās skaistumkonkurss Misis Latvija 2019. Tā organizatore Kristīne Lindenblate atklāja – šajā konkursā nav svarīgi, vai sieviete ir precējusies vai nav, kā arī tas, vai viņai ir bērni. Galvenais atlases kritērijs bija vecums – varēja piedalīties sievietes no 26 līdz 45 gadiem.

    «Jau no jūlija visas 28 šāgada konkursa dalībnieces piedalījās dažādos pasākumos – devās uz Saeimu, uz dzīvnieku aizsardzības biedrību Dzīvnieku SOS. Viņas nepārtraukti tika vērtētas, kā komunicē ar apkārtējiem. Notika arī individuālas intervijas. Finālā vērtēja dāmu iznācienu peldkostīmos, tautastērpos un vakarkleitās.»

    «Mana dzimtā puse ir Jēkabpils, bet jau aptuveni 10 gadu dzīvoju Mārupē. Nu jau astoņus gadus strādāju farmācijas kompānijā, bet hobija līmenī gatavoju un tirgoju Litas saldumus. Katru gadu Ziemassvētkos ar tiem esmu satiekama dažādos tirdziņos» pēc uzvaras skaistumkonkursā PDz stāsta Lita Blūma. Viņa teic, ka sevi uzskata par ļoti sievišķīgu dāmu:

    «Kleitas un kurpes uz papēžiem velku katru dienu. Tas vienkārši ir mans dvēseles stāvoklis.»

    Lita neslēpj, ka šis nav pirmais konkurss, kurā viņai ir bijis jāgozējas uz skatuves spožu prožektoru gaismā, tērptai tikai paknapā peldkostīmā. Pirms pieciem gadiem Lita izmēģināja spēkus konkursā Miss Bikini Fitness 2014, iekļūstot godalgotajā trijniekā. «Konkursam Misis Latvija 2019 pieteicos, jo uzskatu, ka šāda uzdrīkstēšanās ir liels solis ceļā uz sevis pilnveidošanu. Izkāpšana no komforta zonas ir laba iespēja, lai augtu kā personība. Savā ziņā tas bija arī mans bērnības sapnis. Šī bija lieliska iespēja, kā varēju to izdzīvot – eleganti parādīt sevi uz skatuves,» norāda Lita.

    Viņa atzinās, ka uzvara konkursā bijusi negaidīta. «Domāju, ka varbūt būšu skatītāju simpātija, jo draugi par mani tik ļoti turēja īkšķus.

    Šī uzvara ir milzīgs, protams, arī patīkams pārsteigums. Tā ir arī  liela atbildība.

    Esmu tik ļoti priecīga! Manī ir liela mīlestība un pateicība vecākiem, draugiem un paziņām par atbalstu,» uzsver Lita. Viņa norāda, ka šobrīd neesot precēta dāma un arī bērni iecerēti vēl tikai nākotnes plānos. «Draugs bija mans lielākais atbalsts brīžos, kad par sevi lika manīt stress,» atklāj Lita. Uz jautājumu, kāds ir viņas lieliskā izskata noslēpums, Lita atklāj: «Dzīvot un darīt lietas harmonijā ar sevi. Daudz smaidīt un pateikties par visu, kas dzīvē dots.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē