• Linda Mūrniece par pirmo laulības mēnesi: Pagaidām vēl strīdējušies neesam. Varbūt viss vēl priekšā

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    10. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Bijusī ministre un viesnīcas Hotel Roma vadītāja gada nogalē pārsteidza ar paziņojumu – viņa pandēmijas laikā trešo reizi izgājusi pie vīra, un janvārī būs divi mēneši jaunajā statusā.

    Viesnīcas vadītājas Lindas Mūrnieces un uzņēmēja liepājnieka Agra Freiberga kāzas, ievērojot visus tā brīža ierobežojumus valstī, notika Lāčplēša dienā Liepājā. Par sievu un vīru viņi kļuva trīs minūšu ceremonijā zagsā, nobaudīja šampanieti kopā ar lieciniekiem, abu labākajiem draugiem, pie jūras un kāzu nakti pavadīja viesnīcā Promenade Hotel.

    Tagad pāra ikdiena rit starp trim vietām – Liepāju, Rīgu un Vecpiebalgu, kur Lindai ir lauku mājas. Vaicāta, kā pagājis pirmais mēnesis laulības dzīvē, Linda smejot saka: «Pagaidām vēl strīdējušies neesam. Nekas nav mainījies! Varbūt viss vēl priekšā.»

    Dienu pēc kāzām Linda PDz sacīja, ka vīrs ir emocionāli par viņu spēcīgāks, bet Agris atzinās, ka Lindu bija ievērojis jau sen.

    Kad abi iepazinušies, uzreiz jutuši – ir raksturu tuvība.

    Freibergi pēc dabas ir atsaucīgi cilvēki un labprāt iesaistās labdarības pasākumos. Jau pirmajā dienā pēc kāzām jaunlaulātie Liepājā piedalījās onkoloģijas atbalsta biedrības Dzīvības koks, kur darbojas Agris, pasākumā, bet decembrī atsaukušies Rotary aicinājumam dāvāt rotājumus Ziemassvētku eglītei Balvu slimnīcas mediķiem, kas strādā ar Covid-19 slimniekiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē