• Līgava kā no pasakas – X Faktors uzvarētāja Kattie: Kā jau ikviena gribēju būt princese šajā svinīgajā dienā

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    1. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kattie ar vīru Jevgeņiju
    Foto: No privātā arhīva
    Kattie ar vīru Jevgeņiju
    «Plus vēl viena ģimene! Tādas, lūk, lietas,» pavēsta baltkrievu dziedātāja TV šova X Faktors uzvarētāja Kattie, kas pēc laulībām pārgāja vīra uzvārdā.

    «Vispār gribējām apprecēties martā – mēnesī, kad iepazināmies, bet ziema bija ieilgusi, laikapstākļi – draņķīgi. Gribējās siltu laiku, tādēļ pārcēlām priecīgo notikumu uz jūniju,» PDz stāsta dziedātāja, kas apprecējās 12. jūnijā, bet kāzas radu lokā lauku noskaņās atzīmēja 3. jūlijā. «Mani vecāki plašajā lauku īpašumā ierīkoja lapeni, kur svinējām. Es saprotu radu vēlmi pulcēties, jo svētki mums sen nav bijuši. Parasti – jo vecāki cilvēki kļūst, jo biežāk satiekas tikai sēru brīžos,» atzīst viņa.

    Kāzu dienā dziedātāja izskatījās karaliski – viņa bija izvēlējusies kuplu, ar izšuvumiem rotātu kleitu un spīguļojošu diadēmu. «Kāzās es pielaikoju pasaku tēlu – kā jau ikviena gribēju būt princese šajā svinīgajā dienā. Protams, tas sanāca!» atklāj dziedātāja. Viņa piebilst, ka bižutērijas diadēmu saņēmusi dāvanā no draugiem pēc uzvaras X Faktorā. «Es to noglabāju un, tuvojoties kāzu dienai, nolēmu uzvilkt. Savukārt ar kleitas izvēli neiespringu, nopirku pirmo, kas iekrita sirdī.»

    Kattie izredzētais Jevgeņijs Imbro ir programmētājs, ar kuru dziedātāja ir kopā vairāk nekā četrus gadus. Bildinājumu mūziķe saņēma laikā, kad Baltkrievijā ar vērienu notika protesta akcijas pret prezidentu Aleksandru Lukašenko. «Žeņa nav pārāk romantisks, un kā programmētājs varētu pat atsūtīt e-pastu ar bildinājumu. Tomēr viņš mani bildināja pērn Baltkrievijas politisko kaislību epicentrā, kad gāja pavisam karsti. Bija ļoti baisi, un neviens nezināja, kas mūs sagaida nākotnē,» stāsta Kattie. «Bija parasta diena, tomēr skatos – viņš ir ļoti nopietns un domīgs. Žeņa pienāca un sacīja, ka vēlas precēties – lai vai kas nākotnē notiktu, viņš vēlas būt vienmēr kopā ar mani. No aizkustinājuma es apraudājos un teicu ,» īpašo brīdi atminas Kattie.

    Viesi jaunlaulātos pārsteidza ar praktisku un samērā dārgu dāvanu – bezvadu putekļsūcēju Dyson. «Agrāk nebiju iedomājusies, ka tas ir tik parocīgs un neaizvietojams,» jūsmo viņa.

    Pāris labprāt dotos baudīt medusmēnesi ārpus dzimtenes. «Silto zemju kūrorti mūs nevilina. Gribas doties uz kādu Eiropas valsti, varbūt Latviju, vienkārši atpūsties un just brīvības garšu. Kad te piedalījos šovā, mans tagadējais vīrs ik pēc pāris nedēļām brauca uz Rīgu. Viņam galvaspilsēta patika tik ļoti, ka Žeņa ir gatavs pat pārcelties uz Latviju un strādāt attālināti,» saka daiļava.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē