• Lieliska ziņa visiem, kuri vēl nepaguva satikt Holivudas zvaigzni Malkoviču

    Slavenības
    Gita Vīksne
    12. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Džons Malkovičs.
    Foto: F64
    Džons Malkovičs.
    Pagājušajā nedēļā ļaudis steidza uz Dailes teātri, lai redzētu Holivudas zvaigzni Džonu Malkoviču izrādē «Kokvilnas lauku vientulībā». Noskaidrots – drīz viņš atkal būšot Latvijā.

    Nupat Daile teātrī izrādīts krievu režisora Timofeja Kuļabina iestudētais darbs «Kokvilnas lauku vientulībā». To daudzi gaidīja kopš pērnā gada, kad biļetes tika izķertas neticamā ātrumā. Pavasarī, kad pandēmija jau bija galā, tika piedāvātas arī papildu vietas.

    Biļešu cenas bija no 50 līdz pat 150 eiro.

    Gribētāju redzēt klātienē amerikāņu aktiera Džona Malkoviča un lietuviešu izcelsmes aktrises Ingeborgas Dapkūnaites saspēli netrūka – miljonāri, mūziķi, politiķi –, arī tie, kas parasti teātra apmeklētāju rindās nav sastopami. Bija arī ārzemnieki, kurus uz Rīgu atvilinājuši slavenie aktieri.

    Kā noskaidrojis žurnāls «Privātā Dzīve», šī nebija vienīgā reize, kad Malkoviča talantu varēja baudīt Latvijā. «Tikko runājām ar Džonu Malkoviču par to, ka nākamajā sezonā viņš kā režisors varētu iestudēt pie mums ebreju izcelsmes britu dramaturga Toma Stoparda lugu «Leopoldštate». Pašlaik apspriežam periodu, kad tas varētu notikt,» atklājis Dailes teātra direktors Juris Žagars. Izrādei tikšot piesaistīti mūsu aktieri.

    Savukārt teātra mākslinieciskais direktors un režisors Viesturs Kairišs atzina: «Tā ir izrāde, par kuru ļoti interesējos arī es. Biju pat aizbraucis uz Londonu, lai to noskatītos. Kad runājām par sadarbību ar Malkoviču, viņš piedāvāja tieši šo darbu. Kaut kādā ziņā nebiju par to priecīgs, taču Malkovičam ir liela pieredze režijā. Izrāde ir milzīga četru paaudžu sāga, kur varēs piedalīties visa Dailes trupa.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē