• Latvijas tenisa princese safīros un zeltā

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    28. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins/F64
    Pirms brauciena uz vasaras olimpiādes spēlēm Tokijā tenisiste Aļona Ostapenko piedalījās preses konferencē un savu sportisko tēlu bija papildinājusi ar luksusa zīmolu rotām.

    24 gadus vecā Aļona Ostapenko šovasar piedalījās savā mūžā otrajās vasaras olimpiskajās spēlēs. Pirmo reizi četrgades lielākajās sporta sacensībās viņa Latviju pārstāvēja Riodežaneiro, un toreiz Aļonai bija tikai 19 gadu. Pirms garā ceļojuma uz Tokiju viņa kopā ar mammu treneri Jeļenu atbildēja uz žurnālistu jautājumiem un pozēja pie uzmundrinošā saukļa Kopā stiprāki.

    Aļona ir viena no turīgākajām Latvijas sportistēm un ir arī liela modes mīļotāja. «Ir mirkļi, kad gribas sapucēties. Vispār ļoti sekoju modei,» pērn intervijā žurnālam Santa sacīja Aļona.

    Katru sezonu viņa sevi iepriecina ar stilīgām lietiņām un investē naudu luksusa zīmolu somiņās un juvelierizstrādājumos. Arī preses konferencē to varēja pamanīt. Dodoties uz olimpiādi, viņai uz rokas mirdzēja zīmola Cartier vairākas aproces – gan baltā, gan dzeltenā zelta, kā arī iespaidīgs Rolex pulkstenis.

    Šāda pulksteņa cena ir ap 66 tūkstoši eiro, un kopumā Aļonai uz vienas rokas bija rotas gandrīz 90 000 eiro vērtībā.

    Uz sportistes otras rokas rotājās slavenā zīmola Van Cleef & Arpels baltā zelta rokassprādze ar briljanta ziediņu par aptuveni trim tūkstošiem eiro, bet ausīs – luksusa zīmola Chopard rozā zelta auskari ar briljantiem. Savukārt to, ka viņa ir īsta savas valsts patriote, apliecināja tenisistes manikīrs. Viņas zeltnešu nagus rotā sirsniņas Latvijas karoga krāsās.

    Arī tenisistes mamma izvēlas slavenu zīmolu rotas. Jeļena valkā rozā zelta ķēdīti no Tiffany&Co ar piekariņu – atslēdziņu, kurā iestrādāti briljanti, – un Rolex laikrādi, kura vērība ir ap 15 tūkstoš eiro.

    Olimpiskais starts Tokijā Aļonai šoreiz neizdevās – gan vienspēlē, gan dubulstpēlē Latvijas sportiste izstājās jau pirmajā kārtā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē