• Latviete, kuru apjūsmo Eminem un Kriss Brauns. Kā viņa to dabū gatavu?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    28. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Baiba Klints
    Foto: No privātā arhīva
    Baiba Klints
    Ir dzimusi jauna šovu zvaigzne Latvijā – raidījuma Slavenības. Bez filtra dalībniece Baiba Klints, kuras dejošanas talantu novērtējušas pat pasaules mēroga zvaigznes.

    Deja ir Baibas būtība, dzīvesstils un ikdiena. «Dejot sāku 12 gadu vecumā, un nu jau ir pagājuši 20 gadi, kopš to daru nepārtraukti. Iepriekš izmēģināju daudz ko – tenisu, basketbolu, peldēšanu –, bet nekas mani īsti neaizrāva. Savukārt jau pati pirmā deju nodarbība man lika justies tik labi, ka sapratu – vēlos ar to saistīt visu savu turpmāko dzīvi,» atminas Klints.

    Pirms dažiem gadiem Baibas dejošanas talantu pamanīja pasaules zvaigznes. «Mans nu jau leģendārais Urban Dance Camp video, kuram pateicoties tiku pamanīta, tapa pirms septiņiem gadiem un vēl joprojām ir redzams YouTube. Šobrīd tam ir vairāk nekā 15 miljoni skatījumu. Toreiz, kad tas notika, man pašai viss šķita nereāli. Piedalījos kādā deju nometnē, kas slavena ar to, ka labāko dejotāju video tiek publiskoti sociālajos tīklos. Tajos nonāca arī viens mans video. Kādā dienā man atrakstīja draudzene: «Paskaties, tavu video ir nošērojis reperis Tyga!» Man likās – tas nav iespējams, tas ir mūziķa viltus konts. Taču, apskatot rūpīgāk, sapratu, ka tas patiešām ir viņš!

    Brīdī, kad tevi pamana viena superzvaigzne, pamana arī citas,» saka Baiba.

    Tā arī notika. Tyga virtuālajiem komplimentiem sekoja reperi Eminems un Kriss Brauns, mūziķis Fat Joe, R&B dziedātāja Kristīna Miliana, aktieris Marlons Vaijans.

    Pirms diviem gadiem Baiba piedalījusies arī puertorikāņu mūziķa Daddy Yankee dziesmas Con Calma videoklipa uzņemšanā. «Tobrīd biju Amerikā un pazinu horeogrāfu, kas veidoja šī klipa deju. Mani uzaicināja tajā pievienoties. Tad sapratu – ja ej un dari, vari nokļūt jebkur. Ar cilvēkiem ir jāveido kontakti, jo tie kādā brīdī var aizvest tur, kur pats nemaz neesi plānojis nokļūt,» pārliecināta Baiba.

    Vaicāta, kuru dziedātāju videoklipos vēlētos nokļūt, Klints ilgi nedomājot saka: «No ārzemju mūziķiem tie ir reperi Ašers un Kriss Brauns, kā arī hiphopa dziedātāja Misija Eliota. No latviešiem labprāt uzdejotu ar Renāru Kauperu.» Baiba jau veidojusi horeogrāfiju vairākiem Latvijas mūziķiem – dziedātajiem Markum Rivam un Laurim Reinikam, reperim Ozolam un citiem.

    Baibas pārsteidzošo dzīvesstāstu lasi žurnālā Privātā Dzīve!

    • Atklājas aktiera Egona Dombrovska šķiršanās noslēpumi. Bijusī sieva Evita: «Seriāli mūsu dzīves priekšā nobāl!»
    • Greznas kāzas Norvēģijā: arhibīskaps Vanags pats laulā savu meitu
    • Latvijas izlases basketbolistiem autoparks par vismaz miljonu
    • Latvijā dzimusi jauna šovu zvaigzne Baiba Klints. Viņu apjūsmo pat Eminems
    • Alpīnisti Liepiņi augstu kalnos atrod līķi
    • Atkal Eiropas čempiones! Kādas patiesība ir pludmales volejbola karalieņu Graudiņas un Kravčenokas attiecības
    • Kas ir Betas Beidz jaunais kavalieris?
    Privātā Dzīve nr34

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē