• Laima Vaikule atklāti par plastiskajām operācijām: «To vajag darīt mazbērnu dēļ»

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    24. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64 no žurnāla Privātā Dzīve arhīva
    Populārā dziedātāja beidzot publiski atzinusies, ka savā mūžā veikusi vairākas plastiskās operācijas, savukārt botoksa injekcijas izmēģinājusi gan tikai vienu reizi.

    Plastika mazbērnu dēļ

    31. martā Laimai Vaikulei palika 65 gadi. Dziedātāja nekad nav slēpusi savu vecumu, uzskatot, ka sieviete ir pievilcīga jebkurā vecumā. Tiesa, pielūdzēji uzskata, ka tā ir vien koķetēšana un Laima ne reizi vien izmantojusi mūsdienās pieejamās dažādas procedūras, lai saglabātu jaunību. Nesen intervijā YouTube kanāla šovam А поговорить? Laima godīgi atzinās: viņa tik tiešām gūlusies zem ķirurga naža, taču botoksa injekcijas gan viņa neesot iecienījusi.

    «Savā mūžā tikai vienu reizi esmu veikusi botoksa injekcijas. Jā, esmu gājusi pie plastikas ķirurga un ne vienu reizi vien, taču padarīt sev gludu sejiņu es negribu,» skaidroja dziedātāja. Vaikule gan neatklāja, kādas tieši plastiskās operācijas veikusi. Viņa uzskata, ka tās ir pārāk intīmas detaļas.

    «Protams, mēs, sievietes, esam drausmīgi kompleksainas, vīriešiem šādu problēmu nav. Taču es neteikšu, ko tieši esmu sev pārtaisījusi. Negribu būt kā atvērta grāmata. Ir lietas, kuras pieder tikai man, ne visiem. Turklāt tas ir grēks,» skaidroja dziedātāja.»

    Vaikule gan uzsvēra, ka pie plastikas ķirurga jāgriežas vien gadījumā, ja pats ļoti vēlas, nevis to uzspiež sabiedrība. «Uzskatu, ka plastiskās operācijas ir jātaisa. Pieaudzis cilvēks to var darīt bērnu un mazbērnu dēļ. Reiz novēroju šādu ainu: sēdēja cilvēks gados, kuram pienesa mazdēlu. Mazulis sāka raudāt, izbīstoties no vectēva izskata. Tā ka mazbērnu dēļ vajag to visu darīt,» uzsvēra zvaigzne.

    Laima norādīja, ka pieder pie tiem cilvēkiem, kuri sāk sev patikt tikai pēc 50. «Es uzplauku tikai 50 gados, biju skaista: seja, ķermenis un viss pārējais. Jaunībā man viens itāliešu operators teica, ka man ir tāda sejas uzbūve, ka ar gadiem izskatīšos arvien labāk. Toreiz par to tikai pasmējos, bet vēlāk viņa vārdus bieži atcerējos. Tagad skatos savus vecos ierakstus un saprotu, kas 50 gados bija skaisti, ka ķermenis bija brīnišķīgs, seja brīnišķīga, pieauguša cilvēka acis. Tajās nav tādas muļķības kā agrāk. Grumbiņas – tas ir skaisti.»

    No skatuves aiziet neplāno

    Neņemot vērā savu vecumu, Laima turpina aktīvu dzīvesveidu. Viņa tiekas ar draugiem, daudz ceļo. Katru gadu jūlijā dziedātāja Jūrmalā rīko starptautisku festivālu Laima Rendezvous Jūrmala. Šogad tas notiks jau piekto gadu pēc kārtas. Un vienmēr blakus viņai ir dzīvesbiedrs Andrejs Latkovskis. Pāris kopā ir jau aptuveni 40 gadu, taču viņu attiecībās joprojām valda kaisle.

    «Ir dažādi paņēmieni, kā saglabāt seksu laulībā, taču es par tiem nerunāšu. Eksistē speciālas skolas, kur par to visu stāsta. Man, protams, ir savi noslēpumi,» teica Laima.

    Dziedātāja žurnālistiem atzinās, ka vecumam ir arī savs labums. Piemēram, tagad dziedātāja ar vieglu roku atsakās no dažādām filmēšanām, saprotot, ka viņai nav jābaidās par savu karjeru.

    «Reiz Raimonda Paula sieva Lana man teica, ka pēc 70 iestājas vislabākais vecums, jo zūd visi kompleksi, pazūd vēlme cīnīties. Tad tu kļūsti brīvs un jūties labi.»

    «Es, protams, nedomāju, ka man ir tāds raksturs, ka es varētu samierināties. Taču vecumam ir daudz priekšrocību. Tu vari pasūtīt, kuru vēlies, beigt sarunu, ar kuru vēlies, jo tev nav jādomā par savu nākotni. Esmu to uz sevis izjutusi. Es negribu gozēties televīzijā. Negribu un neeju, un jūtos normāli. No tā manā dzīvē nekas nemainīsies!»

    Laima uzsvēra, ka pagaidām aiziet no skatuves neplāno. Viņa norādīja, ka viņas balss joprojām ir tikpat spēcīga kā pirms 40 gadiem.  

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē