• Lai segtu parādus, krievu skaistule Oksana Vojevodina spiesta pārdot dārgo saderināšanās gredzenu

    Slavenības
    Inese Mizovska
    3. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VIDA PRESS, INSTAGRAM
    Krievu skaistule Oksana Voevodina vairs neslēpj, ka viņas laulība ar bijušo Malaizijas karali ir izjukusi un viņa palikusi viena ar mazo dēlu. Lai segtu parādus, Oksana nupat pārdevusi saderināšanās gredzenu.

    Mis Maskavas 2015 Oksanas Voevodinas mīlasstāsts līdzinājās pasakai. Viņā ieskatījās Malaizijas karalis Muhammads V, un, lai varētu precēt meiteni ne no savām aprindām, viņš oficiāli atteicās no troņa. Laime nebija ilga, un vasarā izskanēja runas, ka viņu attiecības ir galā. Sākumā skaistule to noliedza, bet oktobra sākumā atklāti paziņoja, ka Muhammads V pametis viņu un mazo dēlu jau decembrī. Intervijā Mail Online Oksana aicināja vīru attapties un padomāt par savu reputāciju.

    Lai samaksātu rēķinus un segtu uzkrājušos parādus, krieviete nupat pārdeva savu iespaidīgo saderināšanās gredzenu. «Neteikšu, par kādu summu pārdevu, bet tā ir trīs reizes mazāka par reālo,» sacīja Oksana. Eksperti lēš, ka juveliera Džeikoba Arabo mākslas darba cena ir aptuveni 160 tūkstoši eiro.

    Daily Mail vēsta, ka šķiršanās iemesls bijis Oksanas vēlme eksponēt savu privāto dzīvi. Konflikts sācies pēc tam, kad skaistumkaraliene ievietojusi kāzu foto sociālajos tīklos.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē