• Kurusovas sirds vairs nav brīva? Dejotāja satuvinājusies ar degvielas vairumtirgotāju

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    Marta Kalniņa
    12. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Aleksandra Kurusova, Oskars Zeiza
    Dejotāja pēdējā laikā bieži manīta kāda izskatīga puiša sabiedrībā. Par savām jaunajām attiecībām Aleksandra gan pagaidām plaši nav gatava stāstīt.

    Kopā gan mājās, gan atpūtā

    Aleksandras Kurusovas dzīve kļuvusi citādāka, un šovbiznesa aprindās jau sākušās runas, ka, iespējams, jaunā dāma atradusi sirdsāķīti. Tam, ka šoreiz runām par privātās dzīves pārmaiņām varētu būt pamats, ļauj noprast arī Aleksandras videostāstiņi sociālajos tīklos, kur daiļava atklāj savu dzīves ikdienu. 

    Dejotājai pie sāniem uzkrītoši bieži ir kāds puisis, kurš sociālajos tīklos sevi dēvē Oskar Oskars.

    Vienā kadrā viņš mīļi apskauj dejotāju, citos, spītējot sausuma periodam un glābēju aicinājumiem netuvoties mežiem, abi dodas braucienā pa mežu ar kvadriciklu.

    Aleksandra vienmēr sarunās ar žurnālistiem bijusi atklāta un nav kautrējusies runāt arī par privātām un jūtīgām tēmām, taču šoreiz viņa atturējās no komentāriem par puisi, ar kuru kopā pēdējā laikā redzēta vairākkārt. 

    Kā noskaidroja PDz, Aleksandras sirdi iekarojis degvielas vairumtirgotāja SIA Straujupīte attīstības vadītājs Oskars Zeiza. Uzņēmumu 2002. gadā dibinājis Juris Zeiza, kurš kopš 2016. gada ir arī vienīgais uzņēmuma īpašnieks. 2019. gadā Straujupītes apgrozījums bija 27 miljoni eiro, bet kompānijas peļņa bija 212 266 eiro.

    Iepriekš ilgākās attiecības bija ar skaņotāju Oskaru

    Dejošanas trenerei Aleksandra Kurusova, kas plašāku atpazīstamību guva pārī ar dziedātāju Lauri Reiniku, triumfējot šovā Dejo ar zvaigzni, pēdējos gados ar attiecībām īpaši spoži nav vedies. Pēc uzvaras šovā, kad pat tika izteikti minējumi, ka Aleksandra varētu būt kļuvusi par Reinika sirdsdāmu, dejotāja sabiedrībā sāka iziet kopā ar šovā iepazīto skaņotāju Oskaru Ostrovski.

    Šīs attiecības ilga vairākus gadus, bet pārtrūka pēkšņi 2015. gada sākumā. Drīz pēc tam Aleksandra devās prom no Latvijas un dažus gadus nostrādāja Singapūrā, mācot dejošanas prasmes. Svešumā viņai vairāk nekā gadu bija attiecības ar labā amatā prestižā kompānijā strādājošo Džeimsu, ar kuru Aleksandra iepazinusies uz ielas, taisot selfijus.

    Vīrietis dejotājai sirdī bija iekritis pēc tam, kad piedāvāja viņu nofotografēt uz skaista fona.

    Par to, kāpēc pagājušā gada sākumā izira attiecības ar Džeimsu, Aleksandra plašāk nav klāstījusi, bet drīz pēc tam viņa atgriezās Latvijā. Atpakaļ viņa neaizbrauca, jo sākās Covid-19 pandēmija.

    Precētie jau bija izbesījuši

    Pagājušā gada rudenī sarunā ar PDz Aleksandra atzina, ka pēc atgriešanās no Singapūras viņai nav izdevies izveidot nopietnas attiecības.

    «Kopš atgriešanās no Singapūras esmu bijusi uz randiņiem ar dažiem neprecētiem aicinātājiem. Nezinu, esmu izvēlīga vai kā… Bet, ja joprojām esmu brīva, tātad paši saprotiet, kāds bija rezultāts. Gan jau kaut kur kāds mani gaida, un viss ar attiecībām būs labi,» novembra vidū PDz sacīja Aleksandra. Viņa arī pauda sašutumu par to, ka viņu ir izbesījuši precēti cilvēki, kuri viņu sociālajos tīklos nemitīgi aicina uz randiņiem.

    «Mans mērs ir pilns! Es saprotu, ka mūsdienās pāru attiecības mēdz būt ļoti demokrātiskas un kopdzīves formas neordināras, bet, lūdzu, aizņemtie stiprā dzimuma pārstāvji, pārstājiet man rakstīt vēstules ar uzaicinājumiem aiziet uz randiņu, iedzert kafiju vai pavakariņot!

    Būsiet brīva statusa cilvēks, tad var skatīties.

    Es taču varu arī visus šos gājienus publiskot un darīt to visu redzamu arī tavai draudzenei vai sievai!» savu dvēseles sāpi toreiz izkliedza Aleksandra.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē