• Kur pazudis Rīta Panorāmas vadītājs Dāvis Valdnieks?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    26. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    Vērīgākie LTV raidījuma Rīta Panorāma skatītāji pamanījuši – jau vasarā no televīzijas ekrāniem nozudis atraktīvais ziņu diktors Dāvis Valdnieks.

    «Esmu paņēmis radošu pauzi,» sarunā ar PDz pagājušajā nedēļā vaļsirdīgi atklāja Dāvis Valdnieks.

    «Katrā darbā pienāk brīdis, kad iestājas milzīgs nogurums un radošs izsīkums. »

    «Tas noticis arī ar mani. Gribas uzkrāt spēkus jauniem, radošiem izaicinājumiem. Pagaidām ir tā – Latvijas Televīzija mīļi piekritusi, ka paņemu trīs mēnešus ilgu pauzi – apmēram līdz oktobra vidum –, un tad domāšu, vai atgriezīšos vai tomēr došos jaunos, radošos izaicinājumos. Pagaidām vēl nevaru pateikt, kā būs. Ļoti iespējams, ka uz kādu brīdi vēl atgriezīšos, bet skaidri zināšu to pēc mēneša. Šobrīd man patiešām ir radošs panīkums, un televīzijas skatītāji, manuprāt, nedrīkst no tā ciest,» pavēstīja Dāvis.

    Viņš rīta raidījumā nostrādājis jau piecus gadus un jūtas glaimots, ka skatītāji pamanījuši viņa prombūtni. «Man sociālajos tīklos cilvēki raksta vēstules un interesējas, kur esmu palicis. Tas ir ļoti patīkami,» atzina Valdnieks.

    Taujāts, vai apsvēris iespēju tuvākā nākotnē uzsākt darbu kādā citā televīzijas kanālā, Dāvis sacīja: «Neviens vēl nekādu piedāvājumu nav izteicis, un šāda plāna vismaz šobrīd man nav. Latvijas Televīzija man ir ļoti mīļa.» Uz jautājumu, kā pavada savu radošo atvaļinājumu, Dāvis atklāja: «Šobrīd esmu Itālijā. Mans otrs darbs ir saistīts ar raidījumu producēšanu. Jau aptuveni četrus gadus paralēli Rīta Panorāmai darbojos arī producentu kompānijā Brīvdienas. Un šobrīd mēs Itālijā filmējam jaunu televīzijas šovu. Es darbojos aizkadrā.»

    Dāvis aktīvāk pievērsies arī savam hobijam. «Man jau divus gadus ir savs autoblogs Dāvis testē.

    Visi interesenti tam var sekot interneta vietnē YouTube.

    Automašīnas un izklaidējoša satura radīšana vienmēr bijusi mana sirdslieta, tagad tai varu pievērsties pastiprināti,» atzina viņš. Uz jautājumu, vai plāno izgriezt pogas Latvijā populārajam auto žurnālistam Paulam Timrotam un izveidot pats savu televīzijas raidījumu par automašīnām, Dāvis sacīja: «Nē, jo es darbojos citā žanrā. Videostāstus savā blogā cenšos veidot ne tikai autoentuziastiem, bet arī tiem, kam vienkārši patīk izklaidējoši video.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē