• «Kas, man vajadzēja svilpot?» Visa patiesība, kāpēc Gobzems aizbrauca no Latvijas

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    23. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aldis Gobzems.
    Foto: F64
    Aldis Gobzems.
    «Es nejūtos kā baigais cietējs, bet ir robežas, kad kļūst skaidrs – kaut kas jādara. Manā vietā tā rīkotos jebkurš adekvāts cilvēks,» par savu pēkšņo aizbraukšanu no Latvijas saka politiķis. Ārzemēs viņš padzīvošot vien tik ilgi, līdz beigsies uzliktais parlamenta liegums apmeklēt sešas plenārsēdes.

    Pirms nepilnām divām nedēļām Saeimas deputāts Aldis Gobzems aizbrauca no Latvijas. Pirms tam viņš izdzēsa visus savus iepriekš veiktos ierakstus sociālajos tīklos un paziņoja, ka noticis naida uzbrukums un savā mājā vairs nejūtas labi, esot pat gatavs to pārdot. Alda mobilais telefons kopš tā laika ir izslēgts vai atrodas ārpus uztveršanas zona.

    Gobzems pat sociālajos tīklos, kuri kļuvuši teju vai par viņa vienīgo saziņas vietni, neatklāj ne to, kurp ar bērniem un nu jau šķirto sievu Kristu devies, ne to, kad atgriezīsies. Kuluāros klīst runas, ka Gobzems esot sašutis, ka parlaments 24. februārī viņu uz sešām sēdēm izslēdzis no sava sastāva par pagājušā gada nogales aktivitātēm, apceļojot ar autobusu Latviju. Turklāt esot sapratis, ka viņam nav sabiedrības atbalsta. Tāpēc esot vienkārši aizmucis no valsts.

    Žurnālam «Privātā Dzīve» pagājušās nedēļas nogalē beidzot izdevās sazināties ar Gobzemu. «Esmu izslēgts no Saeimas uz sešām sēdēm. Ko es tur tagad Rīgā darīšu? Sēdēšu un svilpošu? Kas mainās, ja es sēžu Rīgas centrā, Baltezerā vai kā tagad – ārzemēs? Labāk šo laiku, kad esmu izslēgts no Saeimas sastāva, pavadu ar ģimeni,» sacīja Aldis.

    Aldis ik pa laikam sociālajos tīklos ievieto bildes no dažādām vietām Spānijā, taču joprojām nevēlējās atklāt savu atrašanās valsti. «Negribu stāstīt, kur esmu. Tas arī nav būtiski. Tas, ka vara tagad uz manas aizbraukšanas rēķina taisa PR, ir skaidrs.Tad nu gan baigais notikums – Gobzems izbraucis no valsts! Vai es pirmais, kurš izbraucis no Latvijas? Neesmu nekad teicis, ka esmu devies prom uz neatgriešanos. Nē, beigsies tās sešas sēdes, no kurām esmu izslēgts, un būšu atpakaļ Saeimā, darbā,» paziņoja viņš un piebilda: «Vai tiešām esmu vienīgais cilvēks, kurš tagad saviem bērniem ir sameklējis skolu citā valstī? Simtiem tūkstošu Latvijas pilsoņu izglīto savus bērnus citās valstīs.

    Vienīgais, ko tiešām saku, ir tas – ja paliek šis režīms, es saviem bērniem neredzu nākotni Latvijā.

    Tas ir tik acīm redzami, kādā nabadzībā Latvija dzīvo. Ja režīms nemainās, bērni paliks ārzemēs!» uzsvēra Saeimas deputāts Gobzems.

    Citus interesantus rakstus lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā.

    • Marija Naumova ar vīru no Ukrainas izveduši 3500 bēgļu. 
    • Latviešu ārsta ikdiena Kijivas slimnīcā. Libermanis: «Biju nenormāli nobijies.»
    • Neticēsiet, ko nedrīkst dziedāt Citi zēni! Eirovīzija cenzējusi Latvijas dziesmu. 
    • Patiesība par Gobzema aizbraukšanu.
    • Bijušais ministrs Dzintars Jaundžeikars zaudējis cīņā ar kovidu. 
    • Žaklīnai 55! Viņa izdomājusi šovu, kā integrēt krievus.
    Privātā Dzīve nr12

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē