• Kapēc tik pēkšņi aizgāja Regīna Razuma? Par aktrises pēdējām dienām stāsta dēls un bijušais vīrs

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    22. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aktrise Regīna Razuma.
    Foto: F64
    Aktrise Regīna Razuma.
    Pirmdien Jaunajā Rīgas teātrī kolēģi, ģimene un talanta pielūdzēji uz mūžu atvadījās no skaistās un talantīgās latviešu aktrises Regīnas Razumas.

    Ziņa, ka aktrise Regīna Razuma pametusi šo pasauli, šķita teju neticama. Vienmēr vitāla, gracioza, eleganta – tāda bija Jaunā Rīgas teātra dīva. Viņas vienīgais dēls Rems Razums PDz saka – neviens pat iedomāties nevarēja, ka viņas aiziešana būs tik pēkšņa. «Mamma bija ļoti veselīga, pilna spēka un enerģijas.

    Vēl sestdien bija priecīga, devās uz kādu pasākumu, no kura vēlu pārnāca mājās.

    Nebija tā, ka viņa slikti justos vai slimotu. Šis ir tas gadījums, kad kas tāds notiek uz līdzenas vietas…» teic Rems. Viņš mammu pēdējo reizi saticis nedēļu pirms viņas nāves. «Viens no otra dzīvojām salīdzinoši netālu, un mamma bieži pieskatīja manus jaunākos dēlus. Mazbērni ļoti pārdzīvo, viņiem grūti noticēt, ka tā noticis…»

    Rems saka – Regīnai palikušas daudzas nerealizētas ieceres. «Pēdējais dzīves posms viņai tiešām bija gaišs un labs, daudz darba, daudz izrāžu. Labus vārdus man rakstīja cilvēki, kas bija noskatījušies viņas pēdējo izrādi «Dzimšanas dienas kūka». Darbs Jaunajā Rīgas teātrī bija radošākais posms mammas karjerā.»

    Arī Razumas otrais vīrs mākslas zinātnieks Jānis Borgs PDz teic – ziņa par Regīnas nāvi bijusi kā pērkons no skaidrām debesīm. «Kad uzzināju, ka Regīna ir aizgājusi, biju ļoti pārsteigts.

    Viņa taču bija vesela kā rutks!» saka Borgs.

    «Redz, esmu piecus gadus par viņu vecāks, mokos ar kaitēm. Bet viņa gan par slimībām nekad nebija sūdzējusies,» teic viņš. Jānis atminas: «Regīna bija veselīga dzīvesveida piekritēja, ļoti disciplinēta, vienmēr rūpējās par savu izskatu. Ik dienu veica jogas vingrinājumus, pamācīja arī mani.»

    Vairāk lasiet un vēl nekad nepublicētas bildes no Regīnas Razumas tuvinieku privātā arhīva skatiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē