• Kambala atkal apprecējies: Ir forši – pirkstā tagad ir smuks gredzens

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    4. maijs, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Izjūtās mainījies nav nekas. Ir forši, un vēl tas, ka pirkstā tagad ir smuks gredzens,» nedēļu pēc kāzām PDz saka bijušais basketbolists, bokseris un TV šova Mīla burbulī dalībnieks.

    Ar kāzām nevilcinājās

    Nesen dzimtsarakstu nodaļā laulības gredzenus mijuši Kaspars Kambala un triju bērnu mamma Olga, kuru attiecību līkločiem šobrīd līdzi var sekot arī kanāla STV Pirmā! realitātes šovā Mīla burbulī. Viņu jūtas uzplauka pēkšņi un strauji.

    Vēl pagājušā gada nogalē Kaspars bija kopā ar savu iepriekšējo mūzu – modeli Loretu Ezeriņu, ar kuru sabiedrībā pirmo reizi izgāja pirms aptuveni pusotra gada, bet jau šā gada janvārī sportists sociālajos tīklos atrādīja jauno mīlu – Olgu Grinčenko-Pacijenko. Kaspars ar tolaik vēl precēto Olgu iepazinies, pateicoties Instagram, kur sportiskā, azartiskā un izskatīgā dāma Kambalam esot paudusi simpātijas. Drīz pēc tam Olga šķīra savu iepriekšējo laulību, kas ilgusi 16 gadu.

    Par to, ka viņu attiecības iestūrējušas nopietnā gultnē, pirmā publiski paziņoja Olga.

    Kad viņa feisbukā palepojās ar savu jauno uzvārdu, daudzi pauda pārsteigumu – vai tiešām jau pēc dažu mēnešu draudzības pārītis iestūrējis laulības ostā?

    «Kā gan citādi? Es nemāku būt draudzene, tikai sieva. Tāds ieradums!» izbrīnītajiem atbildēja Olga. Savukārt Kaspars sarunā ar PDz pauda, ka par kāzām no viņa «daudz izspiest nevarēs».

    Apstiprinot precību faktu, viņš bilda: «Aizbraucām, sarakstījāmies. Svinību, protams, nebija, jo līksmot taču tagad aizliegts. Dzimtsarakstu nodaļā bija divi liecinieki, jo likums tā prasa. Nu esmu precējies vīrietis. Bet vispār tagad man tik daudz apkārt viss notiek – gan filmēšanās šovam, gan citas lietas, ka ar precību faktu gribas arī stāstu beigt un paturēt kaut ko arī pašiem. Vismaz pagaidām.»

    Iepriekšējās sievas – amerikānietes

    Kaspars precēta vīra godā ir jau trešo reizi. Olgai ir krievu asinis, bet iepriekšējās divas Kaspara sievas bija amerikānietes. Jaunībā, kad spēlēja basketbolu ASV, sportists apprecējās ar tumšādaino skaistuli Džesiku. Amerikāniete pasaulē laida Kaspara dēlu Kristapu Andželo, viņi arī adoptēja vēl vienu puiku – Diandrē. Abi bērni jau ir gana pieauguši, un Diandrē Kambalu pat iecēlis vectētiņa godā. Dēli dzīvo ASV.

    Kaspara otrā sieva bija uzņēmīgā daiļava Tifānija Ronda, ar kuru, kopā atverot veikalu, Kaspars pat debitēja apģērbu biznesā.

    2009. gadā pasaulē nāca viņu meita Mikeila Anna Marija, kas veselības problēmu dēļ nodzīvoja vien piecus mēnešus.

    Meitiņas nāvi vecāki ļoti pārdzīvoja, un tas uz laiku viņus satuvināja vēl vairāk. 2011. gada vasarā Tifānija un Kaspars pa kluso esot apprecējušies Lasvegasā. Tifānija pēcāk atklāja – kāzās viņi bijuši divi vien, nebija ne vecāku, ne radu un draugu. Dažādo raksturu dēļ drīz pēc kāzām viņu attiecības izjuka, un Tifānija devās uz ASV.

    Saderinājās, bet tā arī neapprecēja

    Pirms pāris nedēļām kādā Kaspars, kādā sarunu šovā stāstot par savas dzīves sievietēm, atzina – to viņam bijis ap 300 līdz 500. Lielākā daļa aizraušanos bijušas īslaicīgas. Taču pēc šķiršanās no Tifānijas 2013. gadā Kasparam sirdī iekrita naktskluba Mai Tai darbiniece Zane Pertnika-Gromova. Vairākus gadus viņi bija nešķirami un visur devās kopā.

    2016. gadā Kaspars Zanei pat pasniedza saderināšanās gredzenu un solīja precēt. Solīja vienu vasaru, solīja otru, bet 2018. gada rudenī abi nolēma dzīvot katrs savu dzīvi. Zane pēcāk sacīja – abi esot šīs attiecības pārauguši.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Rencis
    Kaspars Kambala nekad nav bijis uzticīgs nevienai meitenei, turpretīm, regulāri lieto narkotikas un alkoholu par ko informēta ir visa Latvija! Kaspars Kambala pēc ASV labrāt nododas sevis anālajai aiztikšanai! No sevis aiztikšanas un meiteņu pieņemšanas sev aizmugurē ar straponu, pudeli, kā esam dzirdējuši roku līdz elkonim un pat kājas apakšējās falangas iebāšanu lielajā dibena caurumā Kasparam ir izveidojusies fekāliju nesaturēšana, kas bieži izpaužas atpūtas brīžos. Diemžēl daudzi sportisti zaudējot testosteronu bieži pāriet uz anālajām izpriecēm, jo testosterona trūkums ietekmē erekciju! Olga Kambala aprecēja vīru dēļ uzvārda piesavināšanos un sava biznesa atīstību. Drīz viņi būs šķirti, jo Olgai jau uzradies jauns mīļākais un viņš dibenā nefukājas :)

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē