• Kā tievē ārzemnieki — producents Saimons Kauels beidzot ierauga vidukli

    Slavenības
    Inese Mizovska
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    3. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Saimons Kauels
    Arī ārzemju kungi pandēmijas laikā nav aizmirsuši par sevi un krietni pastrādājuši, lai vasaru sagaidītu slaidā un jauneklīgā izskatā.

    Petro Porošenko

    Neticamas pārvērtības nedēļas laikā = –10 kg

    Ukrainas bijušais prezidents tikai vienas nedēļas laikā atbrīvojies no vairāk nekā 10 kilogramiem liekā svara. No Spānijas Porošenko atgriezās ne tikai slaidāks, bet arī vismaz 10 gadus jaunāks.

    Viņš tur esot bijis kādā klīnikā, kur speciālisti viņam palīdzējuši tikt pie tik fantastiska rezultāta.  Tur viņš izgājis speciālu ķermeņa attīrīšanas kursu, kurā iekļauta sauna, masāžas, īpašas vannas un fiziskie vingrinājumi. Liela nozīme bijusi arī stingrai diētai. Šī pakalpojuma cena esot 3500 eiro, neskaitot uzturēšanās izdevumus.

    Nikolajs Baskovs

    Palīdz sāpīgās masāžas = –15 kg

    Nesen dziedātājs viesojās Ivana Urganta sarunu šovā, kur nodemonstrēja, cik lieliskā formā ir šobrīd. Viņš smejoties atzina – baidījies, ka pandēmijas iespaidā paliks bez darba, tāpēc nolēmis savest sevi kārtībā, lai vajadzības gadījumā atrastu sev jaunu nodarbi. «Ar tādu figūru es varu filmēties pieaugušo filmās,» paziņoja Baskovs.

    Viņš neslēpa, ka ar gadiem tievēšana kļūst arvien grūtāka. Beidzamajā reizē ticis vaļā no 15 kilogramiem.

    Vaicāts, kā panācis labu rezultātu tik ātri, Nikolajs atbildēja: «Es neko neēdu, tikai zāli gremoju!» Kādā intervijā viņš atklāja, ka dienā izdzer vismaz četrus litrus ūdens, regulāri vingro pusdienlaikā, jo no rītiem to darīt neesot nemaz tik labi, kā arī apmeklē speciālas masāžas, kas esot tik sāpīgas, ka ķermenis pēc tam ir zilumos, taču tās paātrinot svara zaudēšanu.

    Saimons Kauels

    Beidzot ierauga vidukli = –11 kg

    Lielbritānijas šova X Factors bargais žūrijas pārstāvis producents Saimons Kauels pērn nosvinēja 60. jubileju, un nākamajā desmitgadē nolēma iekāpt jaunā kvalitātē – slaidāks. Viņš pilnībā atteicās no cukura un krietni samazināja gaļas patēriņu.

    «Neēdu sarkano gaļu, ēdu daudz dārzeņu, salātus, dzeru alu. Ievēroju diētu un nemaz to nepamanu, jo mana ēdienkarte nav garlaicīga,» priecājās Kauels un atzina – jūtas apmierināts ar sasniegto rezultātu – vairāk nekā 10 nomestiem kilogramiem, jo ķermenis kļuvis ne tikai slaidāks, bet arī stingrāks. Tagad viņš lepni demonstrē savu vidukli, bet agrāk slēpa vēderu platos kreklos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē