• Jaunas liecības par Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa vardarbību

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artuss Kaimiņš un Dārta Leiškalne (tagad Fogelsone).
    Foto: no izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva
    Artuss Kaimiņš un Dārta Leiškalne (tagad Fogelsone).
    Viena no Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja aktiera Artusa Kaimiņa bijušajām draudzenēm, politiķa Kārļa Leiškalna jaunākā meita Dārta, atminoties divus gadus ilgās attiecības ar aktieri, teic – tikai pirmais pusgads bijis lielisks.

    Dārta Fogelsone, kas tagad apprecējusies ar uzņēmēju Juri Fogelsonu un audzina dēliņu, ar Artusu Kaimiņu kopā bija pirms vairāk nekā 12 gadiem. Tagad žurnāls «Kas Jauns» vēsta, ka attiecību pirmajā pusgadā Dārtai licies – kur var būt galantāks un gādīgāks vīrietis. «Vienīgi vienmēr mani nedaudz mulsināja viņa bravūrība un lecīgums. Pati biju diezgan jauna un dumpinieciska, bet tik un tā bieži jutos neērti viņa kompānijā, jo uz kašķi viņam velk vienmēr,» tā Dārta.

    «Pusgadu tik tiešām viss bija ļoti skaisti, sirsnīgi, bet tad pavisam pēkšņi un negaidīti viss mainījās par 180 grādiem, tagad es biju tā, pret kuru izlaida negācijas. Pie pilnīgi visa vainīga biju es – nāku no pārāk labas ģimenes, ne tā gatavoju, ne tā skatos, ne tā eksistēju, bija sajūta, ka mani ienīda. Ar laiku paliku vāja un noticēju. Tā ir tāda mistiska vilkme, tu ļoti gribi tikt prom, bet nevari aiziet , jo katru reizi, ejot prom, tev uzkrauj nenormālu vainas apziņu, draudus, ka bez tevis nevar dzīvot utt.».

    Stāstot, kā aizgājusi no Kaimiņa, Dārta atminas, ka attiecību izbeigšanas periods bijis ilgs. Tās laikā aktieris centies viņu noskaņot pret pašas ģimeni, draugiem, pret visiem. «Gāju prom pa kluso, ar skandāliem, slepus. Ir bijuši arī kautiņi, bet emocionāla šantāža bija daudz spēcīgāka,» sacījusi Dārta, piebilstot, ka fiziska vardarbība bijusi: «Bet pati ne bez grēka – mēdzu dot pretī!»

    Kad iedzerts par daudz, bijušas arī šausmu epizodes. «Dzēruma trakumā muku prom, tad mani ķēra, kad spirinājos pretim, pat aiz matiem vilka. Tā visa bija kaut kāda elle, slimas melnas attiecības. Es biju tik nelaimīga un vāja! Viņš mani šantažēja, draudēja ar pašnāvībām. Pēc izšķiršanās uzzinot, kur dzīvoju, bļāva un raudāja zem logiem, ilgstoši mēģināja spēlēties ar manām jūtām,» rakstīts žurnālā «Kas Jauns».

    Dārta atklāj, ka no Kaimiņa valgiem viņu izglābusi lieliska draudzene, kura atbraukusi pakaļ Dārtai, savākusi viņas mantas miskastes maisos, un aizvedusi pie sevis. «Kādu mēnesi turēja mani sev blakus un uzmanīja, lai atkal neiekrītu viņa slazdos,» par attiecību izbeigšanu bildusi Dārta Fogelsone.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē