• Ja nerīkosieties, nodosiet paši sevi! Kurām zīmēm zvaigznes sola izlēmību?

    Ezoterika
    Jana Reķe
    21. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    «No 22. novembra palielināsies entuziasms un degsme, vēlme spilgtāk un redzamāk dalīties ar apkārtējo pasauli, pamācīt vai mācīties, ceļot vai kā citādi paplašināt redzesloku,» pārliecināta astroloģe, astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Šādā noskaņā tiks aizvadīts aptumsuma koridora jaudā iznestais mēness cikls, ļaujot līdz 23. novembra vakaram iedegt svecīti, lai klusu atvadītos no visa, ko šis laiks prasīja atstāt pagātnē – cilvēkus, attiecības un materiālās vērtības, ilūzijas, pašapmānu un ar to saistītos destruktīvos ieradumus.

    24. novembrī pulksten 0.57 sāksies jauns, enerģisks un svarīgām iecerēm bagāts mēness cikls Strēlnieku zīmē. Šis jaunmēness tēmu, plānu un ambīciju ziņā būs turpinājums iepriekš paceltajiem jautājumiem. Tā galvenais vadmotīvs – tikai uz priekšu! Bez garantijām, zvērestiem, rezerves variantiem. Vienīgais jēgpilnais scenārijs ir rīkoties. Lai gan kaut ko nesaprotat, ka neviens jums nepatur rociņu vai īpaši neslavē. Ja nerīkosieties, jūs vienkārši nodosiet paši sevi.  

    Atlikusī nedēļa paies jaunmēness notīs, pamazām kāpinot apņēmību un pašdisciplīnu.  28. novembrī tieši iekšēji disciplinējošais faktors liks savākties un darīt to, kas jādara. Ap šo laiku varat risināt birokrātiskus, lietišķus un citādi smagnējus jautājumus, kuru sākums bija ap 28. septembri, bet noslēgums gaidāms tikai nākamā gada marta beigās.

    Nedēļa solās būt interesanta, dinamiska un nedaudz pretrunīga, bet visnotaļ uz attīstību un jauniem apvāršņiem virzoša.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē