• Vienīgais Latvijā: Alūksnē atklāts 350m gaisa trošu nobrauciens pāri ezeram

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Augstākā Latvijas pilsēta ar vienīgo gaisa trošu nobraucienu – 350m pāri ezeram, kur iespējams traukties 50km/h lielā ātrumā.

    Ceļš ir pilns dažādu piedzīvojumu – mazāku un lielāku iespaidu. Braucienā ir dinamika, enerģija un emocijas – elpu aizraujošs gaisa trošu nobrauciens pāri Alūksnes ezeram. Ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja iemūžināt savu braucienu, jo ķiverēm ir videokameras.

    “Pie mums Alūksnē ir ātrākais un garākais gaisa trošu nobrauciens, pāri ezeram, kas ir ļoti drošs, jo visi stiprinājumi: rullīši, mehānismi, drošības aprīkojums ir no Šveices. Šosezon mūsu pilsēta ir ievērojams ceļotāju galamērķis, saņemam daudz komplimentus gan par infrastruktūras attīstību, gan daudzveidīgo atpūtas piedāvājumu. Pilsētā īpaši domājam, lai tā būtu draudzīga bērniem ar ģimenēm, lai ir gan aktīvās atpūtas iespējas, gan iespēja nesteidzīgi baudīt gardus ēdienus,” atklāj Alūksnes Tūrisma un Informācijas centra vadītāja Iveta Veļķere. 

    Jau otro gadu arī viena no populārākajām jauno mūziķu grupām Carneval Youth Alūksnē šovasar nofilmējuši video dziesmai Bez internetiem jeb – Svaiga gaisa malks tu esi, Alūksne.

     “Alūksne ir manas bērnības pilsēta, netālu no Alūksnes Bānīša stacijas atradās manu vecvecāku mājas. Katru vasaru mani vecāki aizveda uz Alūksni un es ieniru mazpilsētas atmosfērā. No rītiem man bija izveidojusies tradīcija – jasmīnu smarža gar strūklaku dārzā, ogu krūmi un zaļumi no dārza brokastīs. Šis gads pilsētai ir īpašs, jo tiek sagaidīta pilsētas 100. gadskārta.

    Man personīgi ļoti tuvs ir ezers – bērnības dienas vienmēr tika pie tā pavadītas, patīk gan izbrauciens ar laivu, gan neatņemama ikdienas nodarbe – peldēšanās. Iesaku apmeklēt arī Pilssalu, jo ir atjaunots Dienvidu tornis Livonijas ordeņa pilsdrupās un nesteidzīgām pastaigām taka gar ezera krastu, kur sajust mazpilsētas smaržu,” atklāj aktrise un rotu māksliniece Agnese Zeltiņa.

    Gaisa trošu nobrauciena darba laiks: pirmdienās un otrdienās 11:00–21:00, trešdien, ceturtdien un piektdien 10:00–21:00, savukārt sestdien un svētdien 9:00–21:00. Cenas: 8–15eiro, pieejamas arī grupu un ģimenes biļetes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē