• NOKLAUSIES! Liene Šomase un Jānis Moisejs izdod jaunu singlu

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Liene Šomase un Jānis Moisejs, svinot velna duci, kopš duets pirmo reizi kopā kāpa uz Latvijas mūzikas skatuves, prezentē jaunu dziesmu — Divi velni.

    Dziedātāji paši saka: “Dziesma ir pārdomas par cilvēka mūžu un to, kā spējam paveikt šķietami nerealizējamas lietas dzīves zibsnī, kas mums dots. No mums neatkarīgu iemeslu dēļ krīt zvaigznes, vējš mīl kāpu priedes, lec saule , tad atkal tā riet, zied virši, bet visam pa vidu, kā divi velni spītīgi kopā ar savu otru pusi turam savas pasaules –  pašu radītas, lādētas, mīlētās, nīstas, lolotas un veidotas.”

    Latviešu mūzikas grandu, Raimonda Paula un Guntara Rača, izveidotais estrādes dueta pirmais albums Pasaule ir skaista, kas tika izdots 2007. gadā, ieguva lielu atzinību klausītāju vidū, sevī iekļaujot daudzus tautā iemīļotus hītus, – Pasaule ir skaista, Neskaties pulkstenī, La Luna u.c. Pateicoties ievērojamiem pārdošanas apjomiem, ieraksts iemantoja zelta diska statusu un dziesma Neskaties pulkstenī ieguva Latviešu mūzikas ierakstu gada balvu.

    Abi mākslinieki kopā un atsevišķi ir piedalījušies un vadījuši virkni raidījumu, piemēram, Latvijas Zelta Talanti, Dzintara dziesmas. Pašlaik Liene vada savu bērnu un jauniešu vokālo studiju, kamēr Jānis papildus Šveicē iegūtajam maģistra grādam finanšu un banku zinībās aizstāvējis bakalaura grādu tiesību zinātnē Rīgas Stradiņa universitātē, kur pašlaik turpina studijas maģistrantūrā, lai iegūtu jurista kvalifikāciju. Mūziķis vairāk nekā 5 gadus ir improvizācijas teātra aktieris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē