• Ingus Pētersons atcēlis Ziemassvētku koncertus — kas noticis ar mākslinieku?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    3. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Ar veselību nedrīkst riskēt, tādēļ šobrīd dziedātājam ir jāatpūšas un jāveseļojas,» par Latvijā mīlētā mūziķa Ziemassvētku koncertturnejas Vienkāršais brīnums atcelšanu sarunā ar PDz saka tās producents Sandis Mohovikovs.

    «Vairāki koncerti tieši Ziemassvētkos – tā faktiski bija viņa paša ideja un iniciatīva,» par dziedātāja Ingus Pētersona 60. jubilejai veltīto Ziemassvētku koncertturneju Vienkāršais brīnums PDz teic tās producents Sandis Mohovikovs. «Mums šovasar bija brīnišķīga sadarbība – Ingus uzstājās vairākos pilsētas svētkos un brīvdabas estrādēs, tādēļ piekritu viņam palīdzēt.

    Teicu viņam – jā, labi, darām, jo ideja jau bija skaista.

    Bija plānoti koncerti, kuros viņš kāptu uz skatuves kopā ar savu meitu un grupu Dzeguzīte. Bija notikuši jau vairāki mēģinājumi. Tika izsludināti astoņi koncerti, bet pieprasījums bija lielāks. Brīdī, kad līdz pirmajam koncertam bija palicis aptuveni mēnesis, gandrīz visas biļetes jau bija izpirktas. Viņš ir mākslinieks ar īpašu harismu, spēj nodziedāt gan klasiku, gan popu. Tauta viņu mīl, tādēļ par atcelto koncertturneju arī man ir skumji,» atzīst Sandis.

    «Šis ir pirmais gadījums mana darba pieredzē, kad tiek atcelta visa turneja, lai gan biļetes uz to ir gandrīz izpirktas. Parasti koncertus atceļ, ja uz tiem nepērk biļetes, kā iepriekš tas ticis plānots. Turklāt biežāk atceļ vienu koncertu, nevis uzreiz astoņus. Man kā producentam tie, protams, ir lieli zaudējumi. Tika noīrētas lielākās uzstāšanās vietas Latvijā – gan Gors Rēzeknē, gan koncertzāle Cēsis. Bet dzīve ir tāda, kāda tā ir, un veselība vienmēr ir pirmajā vietā,» atzīst Sandis. Nauda par biļetēm, kas tika iegādātas internetā, jau ir atgriezta, savukārt tirdzniecības vietās pirktās biļetes var nodot jebkurā Biļešu paradīzes kasē.

    Jaunā Privātās Dzīves numurā lasi:

    • Aiziet Latvijas leģendas. Adventes koncerts izskan bez Marisa Jansona. Akadēmiķis Jānis Stradiņš nesagaidīja savu 86. dzimšanas dienu.
    • Kas notika ar dziedātāju Pētersonu? Atcelti koncerti, satraucošas ziņas!
    • Influencera ļaunākais murgs! Santa Pīlēna zaudē 23 000 sekotāju.
    • Rubeņi atklāj Elijas nama noslēpumus.
    • Sondra Zaļupe: Gribu sagaidīt arī nākamos Ziemassvētkus. Lai dzīvotu, vajadzīgi 30 000 eiro.
    Privātā Dzīve nr49

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē