• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 9. līdz 15. maijam

    Horoskopi
    9. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    Teju vai nedalītu uzmanību var pieprasīt notikumi profesionālajā jomā un arī mājas dzīvē. Būs situācijas, kas pierādīs, ka tu spēj uzņemties un paveikt ļoti daudz. 

    Zināsi, kā atstāt labu iespaidu un palielināsi savas izredzes tikt pie papildu ienākumiem. Jābūt ļoti uzmanīgai ikdienas komunikācijā – pastāv liela iespējamība, ka tevi pārpratīs vai nesapratīs.

    Mīlas dzīvē var pavērties priekškars kādam neizrunātam, iespējams, pat slēptam jautājumam. Jāatklāj kārtis un kopīgiem spēkiem jānonāk pie abām pusēm pieņemama risinājuma.

    Veiksmīgs 11. un 12. maijs.

    Vērsis 

    Tavs šīs nedēļas uzdevums būs atšķirot taisnību un sapušķotiem meliem. Būs jāstrādā ar lielu informācijas apjomu, tādēļ svarīgi nesteigties ar secinājumiem un lēmumiem, bet vērot un vērtēt. 

    Profesionālajā jomā vairāk jāpievēršas tieši finansiālajam aspektam. Var pavērties jaunas iespējas piepelnīties, var ienākt lielāka nauda par senāk paveiktu darbu. Plānojot ilgtermiņa ieguldījumus, jāizvērtē visi plusi un mīnusi.

    Ģimeniskajām gaidāma omulīga un mājīga nedēļa. Alksi biežāk pieglausties mīļotajam. Ja vēl esi savas laimes meklējumos, iespējams patīkams pārsteigums – atliek vien pacelt acis un to pamanīt.

    Veiksmīgs 12., 13. un 14. maijs.

    Dvīņi

    Paredzama aizraujoša un atklāsmēm bagāta nedēļa. Piedalies intelektuālās nodarbēs. Neparasts skatījums uz ierastām lietām palīdzēs atbrīvoties no seniem un neaktuāliem uzskatiem.

    Darbā nepietiks ar tavu pašpārliecinātību un iepriekšējiem sasniegumiem vien, nāksies arī mazliet pastrādāt. Iespējamas tehniskas nebūšanas, vienprātības trūkums komunikācijā. Gaidāma svarīga saruna ar kādu īpašu personu.

    Attiecībās svarīga būs atklāta saruna un laiks, ko veltīsiet kopīgajiem nākotnes plāniem. Jaunas satikšanās var jūtami ietekmēt līdzšinējo ikdienu. 

    Veiksmīgs 11., 12. un 15. maijs.

    Vēzis

    Enerģijas un pašapziņas būs pietiekami, var rasties doma kaut ko savā dzīvē pamainīt – ja ne vairāk, tad vismaz uzskatus un attieksmi pret apkārt notiekošo.

    Profesionālā vide prasīs ātrus lēmumus, īpaši tas skars naudas lietas. Šaubīgos darījumos būs neskaitāmi padomdevēji, kas neskoposies ar palīdzību, tomēr tikai tava pieredze un nostāja var būt par pamatu pārdomātam lēmumam. 

    Attiecībās ar pretējo dzimumu katrs turēsieties pie sava viedokļa – vienā mirklī uzvarēs viens, otrā otrs. Miers iestāsies vien tad, kad sāksiet pieņemt viens otru ar izpratni.

    Veiksmīgs 9. un 10. maijs.

    Lauva 

    Jaudīga un enerģiska nedēļa, vari plānot lielas lietas, nozīmīgus lēmumus un soļus, kuri kaut kādu iemeslu dēļ līdz šim atlikti. Izdosies atstāt labu iespaidu par sevi. 

    Gribēsi valdīt un it visos procesos aktīvi piedalīties – tas tev šķitīs ne tikai noderīgi, bet arī aizraujoši. Jāiesaistās, jāklausās idejas, jāpieņem drosmīgi lēmumi, kam būs būtiska nozīme nākotnē. 

    Mīlas dzīvei šī nedēļa būs kā ar sarkano paklāju noklāta. Lai kur tu dotos, ar tevi vienmēr kopā būs tevi izprotoši cilvēki. Būs viegli iemīlēties un, iespējams, pat uz mirkli pazaudēt galvu.

    Veiksmīgs 11. un 12. maijs.

    Jaunava 

    Šī nedēļa piedāvās satikšanās, notikumus un emocijas, kas cieši saistīti ar pagātni. Var nākties pacīnīties par savu viedokli, par savu taisnību. Paliec pie sava, runā un rīkojies pārliecinoši. 

    Sagatavoties visam, kas var notikt, nav iespējams, tādēļ vienkārši ļaujies notikumu plūsmai un raugies, ko noderīgu vai iedvesmojošu vari iegūt sev. Varbūt nāksies labot sen pieļautas kļūdas.

    Varēsi diktēt savus noteikumus un pati izvēlēties. Svarīgi tikai, izdarot būtiskas izvēles, nemānīt pašai sevi, bet klausīt tam, ko sirds saka priekšā.

    Veiksmīgs 13. un 14. maijs.

    Svari 

    Šī nedēļa būs kā dāvana! Katrai tā var būt citāda – vienai sen gaidīts mīļš vārds, citai atvaļinājums, vēl kādai paaugstinājums darbā. Vēro notikumus, ieklausies cilvēkos, un iegūsi vērtīgas atklāsmes. 

    Darba lietās var nākties pielāgoties jauniem apstākļiem, taču tev tas būs gluži pa prātam. Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu, vēro apkārtējo rīcību. Kādā nopietnā sarunā būs jāmeklē visām pusēm izdevīgs kopsaucējs.

    Gaisā virmos līdzsvarotas enerģijas, kas ļaus pārrunāt pat visnepatīkamākās tēmas, iesaistīties strīdīgās situācijās un iziet tām cauri ar sausām kājām.

    Veiksmīgs 14. un 15. maijs.

    Skorpions 

    Nemaz nepamanīsi savu nepadarīto darbu kalnu un nedomāsi par cilvēkiem, kuriem kaut ko solīji, bet neizpildīji. Svarīgi šķitīs tikai tas, kas notiek šajā mirklī.

    Tavs miers vislabāk palīdzēs dažādu piņķerīgu situāciju risināšanā. Pat ja skaidri zini, ka tev ir taisnība, ieteicams vairāk ieklausīties citos un, iespējams, mainīt savu viedokli. 

    Mīlas jautājumu risināšanā iesaistīsies vien tik daudz, lai apkārtējie būtu mierīgi un valdītu saskaņa. Var aktualizēties kāds neizrunāts temats. Jo vieglāk pret to attieksies, jo ātrāk viss atrisināsies. 

    Veiksmīgs 9. un 10. maijs.

    Strēlnieks

    Alksi pēc pārmaiņām, būsi pārliecināta, ka bez tām nemaz nav iespējama pilnvērtīga dzīves baudīšana. Tavā dzīvē šonedēļ gaidāms atmiņā paliekošs notikums, sajūtas vai piedzīvojums. 

    Ar degsmi un aizrautību ne tikai pieņemsi lēmumus, kas svarīgi tavai nākotnei, bet arī noraudzīsies tajā, kā īstenojas tavi sapņi un ieceres, kurām zaļo gaismu devi pirms laba laika. Domai un idejai jāseko tūlītējai rīcībai.

    Brīvajām iespējamas jaunas iepazīšanās un satikšanās. Ilgstošās attiecībās esošajām, iespējams, būs jāmaina kādi savi paradumi vai jāievieš tie no jauna.

    Veiksmīgs 11., 12. un 15. maijs.

    Mežāzis

    Lai gan apkārtējiem liksies, ka esi jauka un sirsnīga, savā sirdī būsi diezgan vēsa un atturīga. Izvēlēsies iesaistīties tikai tādā komunikācijā un procesos, kas sola tev kādu labumu.

    Zināsi, kā atstāt labu iespaidu, un šajās dienās to darīsi pārliecinoši, prezentējot savu darbu kvalitāti. Ja rodas iespēja izteikt viedokli, dari to – tas var kļūt par būtisku pavērsienu profesionālajā izaugsmē.

    Var būt sajūta, ka esi nogurusi no emocionālām peripetijām, tomēr saņemies un paej solīti pretī – lai sirds siltums dziedina sirdi un pārpratumiem pārklājas mīlestības plīvurs. 

    Veiksmīgs 13. un 14. maijs.

    Ūdensvīrs

    Būsi koša un pamanāma, tevi dzirdēs un saskatīs, turklāt pēc taviem vārdiem un rīcības paliks ilgstoši redzami pēdu nospiedumi. Burvīga nedēļa tam, lai nostiprinātu savā dzīvē kādu svarīgu lēmumu vai nodomu. 

    Lieliski mācēsi vadīt procesus. Zināsi, kā cilvēkiem uzticēt darbus, kā informāciju izmantot savā labā un kā nepieciešamo paveikt ātri un nesāpīgi. Darba joma cieši savīsies ar personīgo dzīvi.

    Attiecībām, kurās valda atšķirīgas vēlmes un nākotnes redzējums, šī nedēļa var kļūt izšķirīga – iespējams, pieņemsi kādu sen briedušu lēmumu.

    Veiksmīgs 14. un 15. maijs.

    Zivis 

    Ja skaidri zini, ko vēlies, kādi ir tavi sapņi, mērķi un ieceres, tad šajā nedēļā pavirzīsies krietni tuvāk rezultātam. Mazāk uzmanības veltīsi sev, vairāk – tam, kas notiek ap tevi.

    Tevi nemaz neinteresēs ikdienišķie darbi, vairāk domāsi par iespējām uzsākt vai attīstīt savu personīgo biznesu, tieksies pēc augstākiem un izteiksmīgākiem mērķiem.

    Piemērots laiks, lai atstātu pagātnē tādus notikumus un arī cilvēkus, kas tikai tukšo tavus enerģijas krājumus. Vari izvērtēt un secināt, kādas īpašības un izpausmes savās attiecībās turpmāk vēlies vai nevēlies redzēt.

    Veiksmīgs 9. un 10. maijs.

     

     

     

     

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē