• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 3. līdz 9. oktobrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    3. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Šīs nedēļas notikumi Aunam piedāvās nedaudz atgriezties pagātnē, paskatīties uz to, kas un kā notiek šodien, un, iespējams, uziet kādu notikumu un izjūtas, ko iespējams izmainīt. Ir vērts atturēties no principiem, stingriem uzskatiem un prasībām attiecībā uz kāda īpaša cilvēka rīcību.

    Darījumu pasaulē Aunu zināšanas tiks pārbaudītas ar ļoti nopietnām metodēm. Tevi vēros un vērtēs, tev skatīsies uz pirkstiem, tajā pašā laikā gana daudz uzticēs un paļausies. Lai paspīdētu ar kvalitatīvu sniegumu, vērts atturēties no tiem procesiem, kuri nav tavu spēju un zināšanu amplitūdā. 

    Jaunas iepazīšanās, kas var matos iepūst pamatīgus vējus, sagrozīt galvu. Dzīves ceļa vējrādītājs ies uz riņķi, vēlmes mīsies ar satrauktu atturību. Lai vai kāds būtu emociju kokteilis, nepieņem nekādus lēmumus nedz par labu, nedz par skādi esošam vai jaunam attiecību stāstam. 

    • Veiksmīgs  3. un 4. oktobris.

    Vērsis

    Lai vai cik izaicinoši un daudzsološi izskatītos kādas jaunas iespējas un perspektīvas, šajā nedēļā enerģijas resursi vēl jāvelta iesāktajiem projektiem. Kādā procesā, kura virzība nav tavu iespēju robežās, nāksies sev atzīt, ka lieki tērē laiku. Lai iet tas, kam jāaiziet.

    Darījumu sfērā saņemsi kolēģu, partneru un arī vadības atbalstu. Izteikta saliedētība, avantūras gars un aizrautība par tiem procesiem, kas pārliecinošu soli virzās tuvāk saules gaismai. Jaudīga un virzoša enerģija būs tiem darbiem, kuri tiks īstenoti komandā, nevis vienatnē.

    Attiecībās pa kājām pīsies grūtības sarunāt, sadzirdēt un vienoties, taču, neatkāpies, nemūc no grūtībām, bet stājies aci pret aci ar savu cīņu biedru. Vari sastapties ar apkārtējo viedokli par savu izvēli vai rīcību, taču atceries, ka tā ir tava dzīve.

    • Veiksmīgs 5. un 6. oktobris.

    Dvīņi

    Dvīņiem šī nedēļa sagādās lielu pārbaudījumu. Tavā rīcībā var nonākt informācija, ar kuru nav ieteicams dalīties. Tas nenāksies viegli, jo cilvēki apkārt čumēs un mudžēs. Tavs uzdevums ir sajust īsto, pašu izdevīgāko mirkli, kad to likt lietā. Nedēļai raksturīga liela runāšana un pavisam knapa darīšana. 

    Būs tendence salīdzināt sevi ar kaimiņu, kolēģi, klientu un pat kādu personu iknedēļas laikrakstā. Tas norādīs tikai uz to, ka pati sava darba rezultātus nevērtē gana augstu. Nepieņem mērus, taču atrodi mirkli, lai uz savu darba dzīvi palūkotos mazliet no malas.

    Brīvajiem Dvīņiem šī nedēļa teju kā krītošu košu kļavas lapu klēpī var ievirpināt satikšanos ar šarmantu pretējā dzimuma pārstāvi. Mazliet mulsinošs sākums, taču kaislības klauvēs pie durvīm jau pavisam ātri. Attiecībās šis laiks var būt mazs pārbaudījums esošajām jūtām.

    • Veiksmīgs 7. un 8. oktobris.

    Vēzis

    Šīs dienas kaut kādā mērā mulsinās un darīs tramīgu Vēžu iekšējo vērotāju. Tas liks lūkoties uz tavām izdarītajām izvēlēm, pārskatīt izvēlētos dzīves ceļa virzienus. Neķeries pie lielā pārmaiņu āmura, ļoti iespējams, atklāsmes, ko gūsi, ļaus tev pārliecināties par to, ka esi uz pareizā ceļa.

    Tiecies pēc vairāk, augstāk, īpašāk, dārgāk, cēlāk. Burvīgas iespējas tavā ceļā liks Visuma gādīgās rokas. Tas gādās par visu, kas mīt tavās fantāzijās, par visu, ko sev atļauj iedomāties, pēc kā atļauj tiekties. Visums ir bezgalīgs, lūko sataustīt ko vēl īpašāku. 

    Attiecības un ģimenes dzīve no Vēžiem spiedīs teju vai visu dzīvības sulu ārā. Burtiskā nozīmē tas, visticamāk, tā nebūs, taču pašsajūta tāda var būt gan. Grūtības atvēlēt līdzvērtīgu laiku mājas dzīvei un biznesa pasaulei var raisīt savstarpējas domstarpības. Vērtīgi tie mirkļi, kurus pavadīsi ar bērniem.

    • Veiksmīgs 4. un 9. oktobris.

    Lauva 

    Brīvā laika menedžments var prasīt papildu enerģiju, uzmanību un arī finanses, taču ieguvums būs neatsverams. Ikdienas ritmā vērts novirzīt atsevišķas darbības citu virzienā, piesaisti palīgus, uztici kolēģiem vai padotajiem vairāk. Ikdienu aizņems iepriekš nepadarīti darbi. 

    Vari nonākt kāda izaicinoša lēmuma priekšā, tomēr izvēli izdarīt nenāksies īpaši viegli. Ilgi svārstīsies, daudz rēķināsi un svērsi. Tā viennozīmīgi ir pareizā rīcība, tomēr pārlieku ilga apspriešanās ar sevi var izrādīties pamatīga laika un uzmanības tērēšana. 

    Nenoliedzami, domas un notikumi darījumu pasaulē, Lauvu uzmanību novirzīs no mājas dzīves, taču tām Lauvām, kuras tajās gaida ar mīlestību, tā patiesi būs laimes un mīlestības vācelīte. Tava klātbūtne īpaši svarīga būs jaunākajām paaudzēm – bērniem, mazbērniem.

    • Veiksmīgs 3., 4 un 5. oktobris.

    Jaunava 

    Sociālā, profesionālā vide prasīs no Jaunavām samērā lielu saņemšanos, aktivitāti un klātbūtni, tomēr emocionāli svarīgi procesi notiks mājās, mīļo un tuvo cilvēku ielenkumā. Tās Jaunavas, kuras nav attiecībās, ar lielu sajūsmu baudīs būšanu, atpūtu un laisku mirkļu baudīšanu vienatnē.

    Tavas gaitas profesionālajā ceļā lielā mērā noteiks tas, kas jau ir izdarīts. Būs ārkārtīgi svarīgs līdzcilvēku atbalsts, iedvesma un kopā būšana, tomēr pavisam ātri sajutīsi to, ka tavs jaudīgākais resurss slēpjas tikai tavās plaukstās. Darba devēju pārsteigsi ar kādu savu lēmumu.

    Mājas siltums un miers būs tas, kas Jaunavas iedvesmos lieliem plāniem. Tāda viegli atslābināta Jaunava baudīs to, kā ir. Ja tev vēl nav attiecību, tad šajā nedēļā, visticamāk, nekas arī ļoti nemainīsies, jo pašai ar sevi būs ļoti labi. 

    • Veiksmīgs 5. un 6. oktobris.

    Svari 

    Maziem solīšiem, maziem darbiņiem Svari būvēs savu impēriju. Ļoti svarīga nedēļa sarunām ar cilvēkiem, diskusijām, viedokļu apmaiņai, tomēr, lai ko teiktu citi, tev stingri jāpaliek pie savas stratēģijas, savas vērtību sistēmas un jāturpina sekot savam sapnim.

    Pilnas saujas ar radošo, košo un darošo enerģiju. Pagūsi būt piecās vietās vienlaikus, turklāt teju katrā atstāsi vērā ņemamu artavu. Veiksmīgas sanāksmes, satikšanās un pārrunas, kurās vari prezentēt vai pārdot kaut ko savu. Tavs izpausmes veids gādās par tavu reputāciju. 

    Mīlas dzīve var sagādāt vieglus sirdēstus. Nevienprātība attiecībā uz kopā pavadīto laiku, atšķirīgas domas vienam par otra iesaistīšanos attiecību labskanības veidošanā un tamlīdzīgas tēmas. Augstā vērtē būs spēja apsēsties aci pret aci, patiešām atklāti izrunāties un salikt punktiņus uz i. 

    • Veiksmīgs 6. un 6. oktobris. 

    Skorpions 

    Gaidāma ražīga un darbīga nedēļa. Nozīmīgs būs finanšu jautājums, tajā iespējama nevienprātība, neskaidrības, īpaši, ja šis jautājums saista privāto dzīvi. Vari rēķināties gan ar lielākiem ienākumiem, jaunām peļņas iespējām, gan pavisam strauju naudas upes tecēšanu prom no tava redzesloka.

    Darījumu pasaulē smagsvaru cīņas. Krūtīs dunēs gana spēcīga pārliecība par savu viedokli un ar to būsi gatava stāties pretim ikvienam. Var būt īpaši nozīmīga kāda saruna, kuras rezultāts atspoguļosies pavisam drīzā nākotnē.

    Par savu taisnību stāvēsi un kritīsi arī romantiskajā dzīves pusē, tomēr šeit Skorpionam pašam ir ļoti svarīgi pieņemt to, ka katram var būt savs viedoklis un ka visi pēc vienas stabules nedancos. Ikdienišķas rīvēšanās par tēmu – personīgā brīvība.

    • Veiksmīgs 5. un 9. oktobris.

    Strēlnieks

    Acis kvēlos, papēži svils. Strēlnieks, uzņēmis jaunu kustības ātrumu, piedzīvos dzīvi uz pilnu jaudu. Lai gan samērā bieži pa kājām pīsies dažādas pagātnes ainiņas un notikumi, tev jāturpina virzīties uz priekšu, jāturpina sekot savai sapņu bākas gunij. Daudz kas šonedēļ notiks viegli, arī tas, kas nemaz tik vienkāršs nav. 

    Lai gan darba dzīvē Strēlnieks piedzīvos daudz sulīgu panākumu mirkļu, redzēs, kā īstenojās ieceres, kā veidojas vērtīgi kontakti, emocionālais un fiziskais stāvoklis var būt pamatīgi cietēji. Tava aktīvā rosība prasīs pārskatīt ikdienas darbu plānu un iekļaut tajā biežākas atpūtas pauzes. 

    Mājas dzīvē valdīs viens vienīgs noteikums – nepārdzīvot, nereaģēt un vispār nepievērst uzmanību sīkumiem. Arī tad, ja tavs partneris uz tiem norāda, arī tad, ja par tiem tiek atgādināts – laid pa otru ausi ārā un koncentrējies uz to, kas sniedz baudu un mieru. 

    • Veiksmīgs 3. un 4. oktobris.

    Mežāzis

    Var būt sajūta, ka esi kāda liela un strauja notikuma pašā tuvumā, tomēr viena soļa attālums ļaus pasaudzēt enerģiju un nemesties iekšā procesos ar pilnu jaudu. Jāattīsta vērotājas pozīcija, jābūt manīgai pret situācijām, kuras piedāvā kādus jauninājumus esošajā dzīves scenārijā.

    Jātver mirkļi, apstākļi un cilvēki, kas virzīs arvien augstāk tavu profesionālo ceļu. Ļoti iespējams, šajā nedēļā nekas kardināli nemainīsies, tomēr jaudīgiem nākotnes projektiem var tikt iesētas auglīgas sēklas. Vērtīgs laiks, lai apjaustu savus talantus un patieso potenciālu. 

    Var būt situācijas, kuras noliks tevi izvēles priekšā, taču, mazliet nogaidot, viss ļoti līgani atrisināsies pats no sevis. Tu vari vērot to notikumu virpuli no malas un, pasaudzējot sevi, iekšā tajā nelēkt. Nedēļas izaicinājums – nemainīt savu nostāju un plānus tikai tāpēc, ka partneris no tevis to sagaida. 

    • Veiksmīgs 5. un 6. oktobris.

    Ūdensvīrs

    Lai gan apkārt tev notiks gana liela rosība, nekādas kardinālas pārmaiņas un emocijas šajā nedēļā nav gaidāmas. Pamazām jutīsi atjaunojamies dzīvības un darbības enerģiju, pamazām atvērsies acis uz procesiem, kas iedvesmo. Ar sajūsmu un pārliecību, ka kaut kas grandiozs tuvojas.

    Īpaši tas būs jūtams darba dzīvē, kur ikdienas rutīna liks pievērsties tam, kas pašreiz aktuāls, tam, ko uz tava darba galda šodien liek darba devējs, kamēr acis mirdzēs pāri galda malai. Ideāls laiks tam, lai sagatavotu platformu kaut kam jaudīgam, lai pārrēķinātu finanses, saplānotu nākamos soļus  un nospraustu mērķi.

    Attiecību dzīve diezgan konkrēti norādīs uz došanas un ņemšanas šūpoļu nevienmērību, taču tas viss bez skaļiem vārdiem un straujām kustībām. Ieklausies arī tad, ja tev tas nepatīk, ieklausies, jo šajos vārdos būs ietērpti vērtīgi padomi attiecību izrotāšanai un iedzīvināšanai.

    • Veiksmīgs  7. un 8. oktobris.

    Zivis 

    Cilvēki un notikumi viegli mētās uz visām pusēm. Grūti būs nosvērties par labu kādam lēmumam, kādam solim. Samērā izaicinoša nedēļa, kas parādīs tavu spēju patiesās robežas. Viss, kas mūs nenogalina… jā, jā, iedos vērtīgu mācību un vēl pavisam drīz apbalvos par ieguldījumu.

    Piemērots laiks sarunām ar investoriem, sadarbības partneriem, padotajiem un līdzīgi domājošajiem. Šķiet, šajā nedēļā idejas šķilsies kā vistu sildītas oliņas, atliek vien salikt kopā talantus, spējas un kvēlojošas acis. Vērtīgs akcents finansiālam ieguvumam – sadarbība ar ārzemēm.

    Lieliska nedēļa, lai atļautos nedaudz vairāk. Brīvajām Zivīm jāsapucējas un jādodas uz randiņu. Piedzīvojumu kārtotājām jānoorganizē kompānija, kas gatava ar galvu mesties iekšā nezināmajā. Piedzīvojumi brīvā dabā atraisīs emocionālus slēdžus arī attiecībās esošo starpā. 

    • Veiksmīgs 9. oktobris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē