• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 11. līdz 17. jūnijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Pievērsīsies pašizaugsmei un sevis pilnveidošanai. Daudz domāsi par savu rīcību un par to, kādus lēmumus pieņem. Vērtēsi paveikto, un tas būs ļoti būtiski savu ambīciju īstenošanai. 

    Darbojoties vai nu ar plānu, vai bez tā, tomēr neatlaidīgi tuvosies savam mērķim. Neskaitāmiem darbiem, projektiem un pasākumiem piepildīts mēnesis. Katrs solis, ko spersi, būs tā vērts un vedīs augstāk. 

    Pirms saplāno savu laiku sabiedriskām un profesionālām darīšanām, pārliecinies par to, ka sirds attiecībās viss ir kārtībā un mīļotā cilvēka alkas un vajadzības ir apjaustas un apmierinātas.

    • Veiksmīgs 14. un 15. jūnijs.

    Vērsis

    Notikumu rats iegriezts strauji, un tev būs jālūko tikt ar visu galā. Var būt situācijas, kurās tu labprāt padomātu un visu rūpīgi izsvērtu, tomēr apstākļi prasīs rīkoties un lemt nekavējoties. 

    Iespējama rīvēšanās komunikācijā ar augstāk stāvošajiem vai citiem ietekmīgiem cilvēkiem. Nepametīs sajūta, ka tava pacietība tiek pārbaudīta, būs jāspēj argumentēt savu viedokli, neaizskarot citus.

    Nostiprināsies nesen aizsākušās attiecības, tomēr sākuma posmā jābūt vērīgai, jāatļauj sev ieraudzīt arī to, kas nav īpaši patīkams. Kas tagad sirdī ieguls, tas tur paliks uz ilgu laiku.

    • Veiksmīgs 16. un 17. jūnijs.

    Dvīņi

    Dzīvīguma un prieka piepildīts laiks. Ļauj, lai notikumi rit savu gaitu, jo viss notiks, kā tam lemts notikt, neatkarīgi no tā, cik aktīva būs tava līdzdalība. Mācies atšķirt graudus no pelavām.

    Plūksi kāda sava darba raženos augļus. Vari prezentēt savu veikumu plašākai publikai, saņemsi atzinību, labu novērtējumu, varbūt izdosies vienoties par izdevīgu ilgtermiņa sadarbību.

    Mīlas dzīvē iespējami nopietni pavērsieni. Jaunās attiecībās var būt pārsteigumi. Kāda varbūt nolems sākt dzīvot ar mīļoto zem viena jumta, cita tiks bildināta. Attiecībās esošajām harmonisks laiks.

    • Veiksmīgs 14. un 17. jūnijs.

    Vēzis

    Jutīsies atplaukusi, mundra un dzīvības enerģijas piepildīta, baudīsi dzīvi pa maziem, gardiem gabaliņiem. Vērts atgriezties pie kaut kā, kas agrāk šķita aizraujošs, vai pievērsties kādam jaunam hobijam.

    Darbavietā var valdīt apjukums, no kārtības un plāna nebūs ne miņas. Viegli būs strādāt vienatnē, grūtāk – komandā, kur jārīkojas saskaņoti un jāņem vērā citu viedoklis.

    Mājas dzīve jāsargā no emocionāliem pārrāvumiem, jānodala darba lietas no personīgajām. Brīvajām uzmanības netrūks, kāda varbūt iemīlēsies tā, ka pasaule iekrāsosies citās krāsās. Laiks rādīs, vai tas būs paliekoši.

    • Veiksmīgs 12. un 13. jūnijs.

    Lauva 

    Virpuļosi pa dzīvi ar jaudīgiem apgriezieniem. Būsi gatava pieņemt jaunus izaicinājumus visās jomās. Informācijas pārbagāts laiks, svarīgi būs mācēt atšķirt vērtīgo no tā, kas tikai aizpilda telpu.

    Galvā rosīsies trakas idejas, tava fantāzija radīs īstus brīnumus. Mēģini arī meklēt iespējas, kā to visu īstenot dzīvē. Visam, ko darīsi šodien, būs ietekme uz nākotni, tāpēc jābūt arī apdomīgai. 

    Peldēsi mīlestības un uzmanības okeānā, tomēr dziļi sirdī alksi arī pēc jaunām izjūtām, piedzīvojumiem un kaislībām. Pašai vien būs jātiek galā ar savām daudzajām un pretrunīgajām vēlmēm.

    • Veiksmīgs 14. un 15. jūnijs.

    Jaunava 

    Netrūks uzmanības ne personīgajā dzīvē, ne darbā. Iesaistīsies tādos notikumos, kas pirmajā acumirklī var šķist tukši un bezjēdzīgi, taču drīz pierādīsies, ka tie sev līdzi nes daudz pozitīva.

    Ja esi jauna darba un iespēju meklējumos, šajā nedēļā vari saņemt pat vairākus piedāvājumus. Svarīgi būs atšķirt būtisko no tā, kam nav vērts veltīt savu uzmanību. Nepieņem pārsteidzīgus lēmumus!

    Ja esi stabilās attiecībās, parūpējies par kādu pārsteigumu vai papildu uzmanības devu otrajai pusītei. Ja attiecībās iestājies saspīlējums, tas var beigties ar skaļu, taču nenozīmīgu eksploziju.

    • Veiksmīgs 17. jūnijs.

    Svari

    Varēsi atļauties rīkoties tieši tā, kā pati gribi, un pavadīt laiku tā, kā sen jau biji ilgojusies. Jo labvēlīgāk izturēsies pati pret sevi, jo laimīgāki būs arī cilvēki tev apkārt. Staro un priecājies!

    Var rasties iespēja iegūt vērtīgas zināšanas no kāda cilvēka, kas savā jomā jau krietnu pudu sāls apēdis un plūcis uzvaras laurus. Vari apgūt ko jaunu ar mērķi sevi pilnveidot.

    Mājās var nākties uzņemties lielāko daļa rūpju gan par ikdienišķām lietām, gan finansēm, taču darīsi to ar prieku. Tāpat tev nebūs nekas pretī vairāk laika pavadīt atsevišķi no savas otrās pusītes.

    • Veiksmīgs 12. un 15. jūnijs.

    Skorpions  

    Viss atgriezīsies – jo vairāk darīsi sev tuvu cilvēku labā, jo skaistākas un vērtīgākas atbildes reakcijas saņemsi. Tas pats attiecas arī uz citām dzīves jomām – dari vairāk, ieguldi sirsnīgāk.

    Darba pienākumi atņems ļoti daudz enerģijas. Nepagūsi pabeigt vienu darbu, kad sekos jau daudzi citi. Lai samazinātu emocionālo spriedzi, kas rodas ikdienas darbos, vairāk konsultējies ar apkārtējiem.

    Tava idille būs ar mīļoto cilvēku kopā pavadītais laiks, tas būs baudu un kaisles piesātināts. Gaidāmi elpu aizraujoši seksuāli piedzīvojumi ­– šajā ziņā tev neeksistēs nekādas robežas.

    • Veiksmīgs 11., 12. un 13. jūnijs.

    Strēlnieks

    Alksi pēc jauniem sasniegumiem un piedzīvojumiem. Tava ticība saviem spēkiem tikai pieaugs, šķitīs, ka nekas nav neiespējams. Var pavērties jaunas perspektīvas vairākās dzīves jomās.

    Lai tiktu tuvāk savam mērķim, ir ļoti svarīgi to apjaust un nosaukt vārdā. Sperot soli jaunā virzienā un pieņemot lēmumus, jāieklausās savā sirdsbalsī. Ja turpināsi rosīties bez atpūtas, bezspēks ātri vien būs klāt.

    Tavs izredzētais cilvēks alks būt kopā ar tevi biežāk, taču tavas nemitīgās aizņemtības dēļ tas nebūs iespējams. Brīvajām var būt jauna iepazīšanās saistībā ar kopīgiem darījumiem.

    • Veiksmīgs 14., 15. un 16. jūnijs.

    Mežāzis

    Laiks, kad vērts pievērsties ilgtermiņa projektiem visās dzīves jomās – gan darbā, gan sevis izglītošanā, gan īpašuma iegādē. Šodienas ieguldījums nesīs augļus tikai pēc laika, toties tie būs ļoti vērtīgi

    Saasināsies konkurence, tāpēc attiecības pat ar tuviem kolēģiem vai sadarbības partneriem var kļūt saspīlētas. Labākos rezultātus gūsi, strādājot vienatnē. Nepieņem emocionālus lēmumus.

    Lai gan mājas dzīve pamanīsies tevi ieraut ikdienišķu pienākumu virpulī, noteikti jāatrod laiks, kad būt divatā ar savu mīļoto cilvēku. Brīvās izbaudīs vasaras vakarus mierpilnā klusumā.

    • Veiksmīgs 16. un 17. jūnijs.

    Ūdensvīrs

    Pievērsies kaut kam, kas tevi aizrauj un palīdz atbrīvoties no ikdienības rūpēm. Tev būs vairāk laika, ko veltīt tieši sev, savām patikām un vajadzībām.

    Neuzņemies jaunus pienākumus, jo šis laiks būs labvēlīgs, lai kārtīgi pastrādātu pie tā, kas jau iesākts. Ieteicams arī beidzot pieķerties darbiem, kas neizraisa lielu patiku. Gūsi vērtīgas atziņas no kāda pieredzējuša cilvēka.

    Pret mīļoto cilvēku jābūt saudzīgai. Atturies no pamācībām, bet vairāk ieklausies otra viedoklī. Brīvajām var būt iepazīšanās ar cilvēku, kuru gan vērtēsi kritiski, tomēr alksi doties kopīgos piedzīvojumos.

    • Veiksmīgs 15. un 17. jūnijs.

    Zivis 

    Raugies, kā tu izlieto savu enerģiju. Viens solis ne tajā virzienā tev var pamatīgi atņemt spēkus, kā rezultātā kritīsies kvalitāte tam, ko dari. Vairies no stresa un sakāpinātu emociju pilnām situācijām.

    Jāspēj noteikt robežas starp pašas pienākumiem un palīdzēšanu citiem. Ja visu laiku centīsies būt noderīga un izpalīdzīga, kaitēsi savām interesēm. Droši pasaki, ja kaut ko nevari vai negribi uzņemties.

    No izredzētā saņemsi pozitīvas emocijas, par tevi rūpēsies, mīlēs un uzmanīs. Brīvajām būs jāpavērš skatiens uz senākiem piedzīvojumiem un cilvēkiem, kas reiz bijuši tavā dzīvē.

    • Veiksmīgs 11., 12. un 13. jūnijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē