• Gluzunovs šķir laulību ar taizemieti. Viņa to pat nenojauš…

    Slavenības
    27. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna oficiāli kļūs par Gluzunovu, kad Artjoms beidzot būs šķīris iepriekšējo laulību.
    Foto: INSTAGRAM
    Elīna oficiāli kļūs par Gluzunovu, kad Artjoms beidzot būs šķīris iepriekšējo laulību.
    Dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs drīz būs juridiski brīvs vīrietis. Skatuves mākslinieces sapnis par skaistām kāzām beidzot varēšot īstenoties.

    Šā gada sākumā Gluzunovu pāris bija ierauts skaļā šķiršanās skandālā. Dziedātāja aizgāja no dzīvesbiedra, un kā vienu no ģimenes izjukšanas iemesliem Elīna minēja to, ka vairāk nekā astoņu gadu laikā Artjoms tā arī nav viņu apprecējis. Izrādījās tam ir skaidrojums – Gluzunovs atklāja, ka ir precējies ar taizemieti un šo laulību nav šķīris. Lai arī Gluzunovi gada sākumā norādīja, ka viņu attiecībām pielikts trekns punkts un atpakaļceļa nav, šovasar abi tomēr salabuši un jau kaldina precību plānus.

    PDz sazinājās ar Artjomu, lai noskaidrotu, vai viņš beidzot šķīris desmit gadu ilgo laulību ar ārzemnieci. «Šobrīd aktīvi norit laulības šķiršanas process. Pie tā strādā gan jurists, gan advokāts.Domāju, ka tuvākajā laikā man rokās jau būs šķiršanās papīri. Sieviete, ar kuru esmu salaulājies neatrodas Latvijā, tāpēc izšķirties ir sarežģīti,» skaidro Artjoms.

    Ar savu juridisko sievu – taizemieti – Gluzunovs nav komunicējis gadiem ilgi. Paziņojums par šķiršanās procesu viņai ir nosūtīts, tomēr, vai sieviete to izlasījusi, nav zināms. «Cilvēks, no kura šķiros, iespējams, nav pat informēts par šo procesu.

    Labā vēsts ir tāda, ka laulība tiks šķirta arī tad, ja šī sieviete nebūs izlasījusi ziņu par uzsākto procesu.

    Sīkākas detaļas, kā tas notiks, es gan nemācēšu pastāstīt.»

     Savai mīļotajai sievietei Elīnai Artjoms bildinājumu pagaidām vēl nav izteicis, bet to plāno darīt rudenī vai ziemā. Vasarā Artjomam nebūt nav laika šādām romantiskām izdarībām, jo ir jāapdara darbi celtniecībā un jāstrādā savā jaunizveidotajā automašīnu biznesā. «Neesmu no tiem, kurš lietas plāno iepriekš. Tam jānotiek pēkšņi. Gribu, lai bildinājums būtu kā pārsteigums Elīnai,» atklāj Artjoms. Saderināšanās gredzenu viņš gan vēl neesot noskatījis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē