• FOTO: Kā dzīvo erotisko romānu autore Karīna Račko

    Slavenības
    Gita Vīksne
    21. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins F64
    «Man patīk, ka šeit nav dzirdams pilsētas troksnis,» par savu dzīvokli Dzirciemā, jaunā projekta mājas 4. stāvā, PDz saka erotisko bestselleru autore Karīna Račko, kura nupat laidusi klajā savu ceturto grāmatu Sasietā.
    Nākamais: Ideāla vieta rakstīšanai

    Rūpīgi izvēlēta ģimenes ligzdiņa

    «Šeit dzīvoju jau septiņus gadus,» PDz stāsta erotisko romānu autore, kura kopā ar vīru apdrošināšanas speciālistu Kristapu Račko un abu meitu Šarloti mājo plašā trīsistabu dzīvoklī Pārdaugavā.

    «Jauno mājvietu meklējām patiešām rūpīgi. Pirms izvēlējāmies, apskatījām vairākus jaunā projekta dzīvokļus. Ieraugot šo, sapratām, ka te ir viss, ko vēlamies, – gan pazemes autostāvvieta, gan noliktavas telpas pagrabā, gan sakārtota, apzaļumota un iežogota teritorija ap māju.

    Pagalmā ir arī rotaļu laukums.

    Tā kā dzīvoklis atrodas 4. stāvā, paveras brīnišķīgs skats uz apkārtni. Ievācāmies te uzreiz pēc kāzām,» atminas Karīna.

    «Man patīk tas, ka esam Rīgā, bet tās burzma un kņada šeit nemaz nav jūtama. Liels pluss ir arī tas, ka netālu ir Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas institūts, kur divas dienas nedēļā strādāju par pasniedzēju,» atklāj viņa.

    Vaicāta, vai studenti zina, ka viņa šonedēļ prezentē savu ceturto erotisko romānu Sasietā, Karīna saka: «Praktiskajā zobārstniecībā mācu ne tikai latviešu, bet arī ārvalstu studentus, kuri par manas dzīves otru daļu, visticamāk, neko nezina. Latviešu studenti savukārt dalās divās grupās. Ir meitenes, kas ir lūgušas, lai ierakstu grāmatā autogrāfu un novēlējumu draudzenei vai mammai. Un ir studenti, ar kuriem ir strikti profesionālas attiecības – viņi nav izrādījuši, ka zinātu par to, ka rakstu grāmatas.»

    Raksta turpinājumā fotogalerija:

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē