• FOTO: Baltajā piknikā gaisā virmo mīlestība – slavenību skūpsti un dejas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    13. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Siguldas pils parkā risinājās L’elegante Pop–Up Picnic, kurā PDz sastapa vairākus slavenus pārus.

    Samanta Tīna un Nauris Liepiņš

    «Mums nav nekādu aizvainojumu vai dusmu. Mums viss ir kārtībā, esam labi draugi, kas viens otru ciena un respektē,» par attiecībām ar bijušo draugu salona BG Suits tirdzniecības vadītāju Nauri Liepiņu saka dziedātāja Samanta Tīna.

    Lai gan abi ieradās atsevišķi un ieņēma vietas pie dažādiem galdiņiem, Samanta devās pie Naura sasveicināties. Mirkli vēlāk abi kopā jau mielojās ar austerēm. Taujāta, kāpēc viņi neizvēlējās pasākumā vienu galdiņu, Samanta pavēsta: «Tomēr gads jau ir pagājis, un dzīvē kļuvusi citādāka.»

    Šī ir jau trešā reize, kad Samanta piedalījās baltajā piknikā. «Starp citu, manas dziesmas Mēs vairs nē videoklipā ir redzams kadrs no pagājušā gada pasākuma. Lai gan tikai četros no rītā atbraucu no Lietuvas, kur man bija koncerts, izlēmu – būšu šodien te. Man ļoti patīk baltā krāsa, tādēļ atbilstoša apģērba sagādāšana nekādas problēmas neradīja,» uzsver Samanta.

    Ilze Grase-Ķibilde un Jānis Bērziņš

    «Man patīk šī pasākuma estētiskais baudījums,» atklāj uzņēmuma Stenders bijušais īpašnieks Jānis Bērziņš, kas neslēpj – balto pikniku apmeklējot jau trešo reizi. «Ikdienā strādāju melnās un pelēkās drēbēs, tādēļ šobrīd nejūtos īsti savā ādā,» par baltajām drēbēm nosmej Jānis.

    Uz pasākumu viņš ieradās kopā ar pēkšņi pirms pusotra gada mūžībā aizsauktās TV personības Mārtiņa Ķibilda atraitni, auto kompānijas Moller Baltic Import direktori Ilzi Grasi-Ķibildi, ar kuru draudzējas jau vairāk nekā gadu.

    Lauma Valeine un Egils Valeinis

    «Esmu priecīga, ka šogad man pirmo reizi ir izdevies pierunāt uz šo pasākumu atnākt vīru,» saka aktrises Agneses Zeltiņas māsa dermatoloģe Lauma Valeine. Viņa ar neiroķirurgu Egilu Valeini nekautrējās ļauties arī skūpstiem.

    «Baltā ir mana otra iemīļotā krāsa, uzreiz pēc zaļās. Tā ir arī mana darba apģērba krāsa, savukārt vīra iemīļotā krāsa ir melna. Mums gan izdevās atrast kompromisu – uzskatu, ka mazs, melns akcents tēlu nespēj izbojāt,» nosmej Lauma, kuras vīrs bija uzvilcis melnas bikses. Vaicāts, kā jūtas pasākumā, Egils atbild: «Ir īpaša atmosfēra. Visas dāmas ir saposušās – baltas un skaistas. Arī sieva ir tik ļoti svinīga. Prieks skatīties!»

    Elmārs Tannis un Ilona Liepiņa

    «Neatvedu viņu uz šo pasākumu piespiedu kārtā,» veltot mīlestības pilnu skatienu šefpavāram un Pica Lulū līdzīpašniekam Elmāram Tannim, pavēsta viņa draudzene Ilona Liepiņa. «Šis ir jau otrais gads, kad apmeklēju balto pikniku. Man ļoti patīk, ka visi te ir tik skaisti sapucējušies, visapkārt ir svinīgi klāti galdi. Baltās drēbes īpaši šim pasākumam gan nepirkām – tās mums jau bija. Piemēram, šo rotu man uzdāvināja laba draudzene. Tā man ir jau sen, nu beidzot to varēju izrādīt,» atklāj Ilona.

    Renārs Zeltiņš un Ieva Koha-Zeltiņa

    «Baltā krāsa piestāv ikvienam – īpaši labi tā izskatās vasarā kopā ar skaistu iedegumu,» PDz uzsver šovmeņa Renāra Zeltiņa sieva pasākumu organizatore Ieva Koha-Zeltiņa. Ar vīru Renāru viņi nodejoja visu vakaru. Šādu tusiņu viņi apmeklēja jau otro reizi. «Drēbes manā skapī ir atrodamas ļoti plašā krāsu spektrā – arī baltā, tādēļ šim pasākumam neko nepirku,» tā Renārs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē