• Fomins dāvanu kastē atrod… ķieģeli!

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    12. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ivo Fomins
    Foto: F64
    Ivo Fomins
    «Jau daudzus gadus sakritis tā, ka laikā, kad esmu ieplānojis ceļojumu, ir mana dzimšanas diena,» saka liepājnieks Ivo Fomins. 4. martā mūziķim palika 55 gadi.

    Šopavasar mūziķis Ivo Fomins ar sievu Ivetu nolēma doties ceļojumā uz Maldīvu salām. «Februāra beigas un marta sākums ir posms, kad man nepieciešams restarts ķermenim un garam,» skaidro Ivo. «Neesmu dzimšanas dienu svinētājs. Tāpēc atzīmējām kā vienmēr – mierīgi. Apskatījām kuģi, kurš atrodas pie salas, iedzērām glāzi šampanieša, vērojām saulrietu Maldīvās un mēģinājām ieraudzīt delfīnus,» savu dzimšanas dienu apraksta Ivo.

    Fomins gan neslēpj – lai arī svinēt jubilejas viņam nepatīk, dāvanas viņš saņem ar prieku. «Es gan esmu ļoti pieticīgs un vienmēr uzsveru, ka man neko nevajag. Ja tiek pirktas dārgas dāvanas, tad vienmēr rājos. Šogad ģimene man sarūpēja pamatīgu pārsteigumu. Tas viņiem tiešām izdevās!

    Un kurš to varēja iedomāties?
    Un kurš to varēja iedomāties?

    Atceros – biju ļoti izbrīnīts, ieraugot lielo kasti. Turklāt tā bija diezgan smaga. Padomāju, ka tajā iekšā ir sulas spiede. Bet nē! Kastē bija daudz sīku dāvaniņu. Pat papīrā ietīts ķieģelis. Pašas galvenās dāvanas saturu gan neatklāšu. Pateikšu tikai to, ka tā ir ļoti vērtīga un noderīga,» aizkustināts ir mūziķis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē