• Dziedātājas Jenny May vīrs atklāj ilggadības noslēpumus

    Attiecības
    Gita Vīksne
    20. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Dziedātājas Jenny May vīrs Gatis Babris nupat izdevis savu pirmo grāmatu Ilggadnieks un plāno atvērt skolu, kurā mācīs, kā dzīvot jēgpilni.

    «Man pieder telekomunikācijas tīklu būvniecības kompānija, kur aktīvi darbojos par vadītāju,» PDz stāsta dziedātājas Jenny May jeb Maijas Stuģes vīrs Gatis Babris. Viņš nesen uzrakstījis grāmatu Ilggadnieks. Viņš jau sen esot interesējies par ilgmūžības jautājumiem.

    «Aizdomājos – kāpēc mūsdienās cilvēki dzīvo tik īsu dzīvi, meklēju atbildes, un tā pie manis nāca dažādas zināšanas. Dzīve piespēlēja gan skolotājus, gan grāmatas. Kādus trīs gadus padziļināti pētīju pasaules reliģijas – mēģināju izzināt Bībeli. Mācījos arī no dziedniekiem un ekstrasensiem. Apguvu daudz zināšanu ne tikai par finansēm, biznesu un mārketingu, bet arī ģimenes vērtībām. Lai izzinātu sevi, pat mācījos dziedāt.

    Divus gadus apmeklēju Edgara Kramiņa vokālo akadēmiju. Un visā šajā zināšanu gūzmā sāku rast atbildes uz saviem jautājumiem. Guvu izpratni par dzīvi, un visa šī informācija man nedeva mieru, tādēļ sāku to pierakstīt. Vispirms uz papīra, vēlāk tekstus apkopoju datorā, un tā diezgan īsā laikā uzrakstīju grāmatu,» teic Gatis. Sakāmā gan bijis tik daudz, ka vienā grāmatā nesagājis. Tāpēc Ilggadnieks ir divās daļās.

    Pirmās grāmatas cena ir 19 eiro, otrās – 11,50 eiro. Abās stāstīts par mūžīgo jaunību un neierobežotu dzīves ilgumu, par veiksmīgu un laimīgu dzīvi, pilnības sasniegšanu.

    Dziedātājas vīrs ieplānojis izdot vēl vismaz divas grāmatas.

    «Visas grāmatas veidos veselumu, kas sastāvēs no trim daļām. Pirmā, jau izdotā, saucas Pamati, bet nākamās, pie kurām vēl strādāju, – Sienas un Jumts,» plānos dalās Gatis.

    Visas grāmatas viņš parakstījis ar pseidonīmu Arramirs. «Šis vārds pie manis atnāca jau pirms grāmatu rakstīšanas. Cilvēki, kas prot lasīt vārdus, tajā var atrast ļoti daudz informācijas. Arī vārdā Arramirs atradīs to, kas viņiem vajadzīgs,» noslēpumains ir Gatis. Kopā ar Babri pie grāmatu rakstīšanas strādāja arī slāvu un āriešu seno zināšanu glabātājs Darislavs Starikovs no Sibīrijas.

    «Satikāmies nejauši interneta vidē, un aptuveni gadu pie viņa mācījos,» skaidro dziedātājas vīrs. Arī Gata sievai grāmatas tapšanā bijusi sava loma. «Maija mani ļoti atbalsta visā, ko daru. Viņa palīdzēja arī grāmatas tapšanas procesā – uzņēmās rediģēšanu. Maijai ir laba latviešu valodas izjūta, un dažbrīd manu ne pārāk labi izklāstīto domu viņa spēja aiznest līdz cilvēkiem saprotamā veidā,» atklāj Gatis.

    Jau tuvākajā laikā viņš plāno atvērt īpašu skolu.

    «Ja viss notiks, kā iecerēts, skola būs pieejama jau gada beigās. Tā būs internacionāla skola online platformā, kur zināšanas ikviens varēs saņemt sev ērtā veidā – izlasīt, noklausīties audioformātā vai noskatīties video. Būs vairāki skolotāji, kurus pats saucu par vēstnešiem. Tie ir spēcīgi, daudz šajā dzīvē sasnieguši cilvēki. Visiem ir zināšanas par ilggadību, un katrs ir spēcīgs savā jomā.

    Skolā darboties jau piekrituši cilvēki no Lietuvas un Ukrainas, noris sarunas ar skolotājiem no Amerikas. Arī pats plānoju būt viens no skolotājiem. Ir vairākas tēmas, kurām vēl meklēju vēstnešus, – iekšējā programma, darbs ar sevi, dzīves pilnvērtīgums visos aspektos, finanses, mērķi, stratēģijas,» stāsta Gatis.

    Taujāts, vai nejūtas par jaunu, lai atklātu citiem ilggadības noslēpumus, Gatis atbild: «Man ir 35 gadi, un dzīvē izvēlos iet savu ceļu.

    Ja man nāk zināšanas, kas interesē mani pašu, es ar tām dalos. Nevienam nekas netiek uzspiests.

    Personīgi es dzīvoju pēc zināšanām, kas apkopotas manās grāmatās, tajās ir stāstīts ne tikai par cilvēku iekšējām programmām un karmu, bet arī par fizisko ķermeni – uzturu un vingrojumiem, ko praktizēt ikdienā, lai būtu vesels. Tiek runāts arī par naudu, jo kurš gan mūsdienās spēj būt laimīgs bez tās? Nauda ir svarīgs aspekts, jo padara mūs laimīgus. Grāmatās runāju par to, kā veidot savu dzīvi tā, lai nauda pie tevis nāktu, nevis tu kļūtu par tās vergu,» teic jaunais guru.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē