• Dziedātājai Adrianai Miglānei līdz ar grūtniecību pazudušas panikas lēkmes

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    17. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Adrianas Miglāne
    Foto: F64
    Adrianas Miglāne
    Dziedātājai Adrianai Miglānei pirmdzimtā gaidības ir īsts pārbaudījums ne vien valdošā vīrusa, bet arī viņas veģetatīvās distonijas dēļ. Tieši šobrīd no panikas lēkmēm, ar kurām viņa cīnījusies deviņus gadus, nav ne miņas.

    Šovā X Faktors iepazītā baušķeniece Adriana Miglāne atklāja, ka ir dēla gaidībās, un viņas prāts ir nodarbināts, apgūstot visu jauno, kas saistās ar bērniņa nākšanu pasaulē. Viegli tas nav, jo savu privāto dzīvi viņa īpaši sargā. Tomēr, jūtot sev apkārt valdošās negācijas, ar skaistā notikuma izziņošanu viņa vēlējusies pasauli iekrāsot kaut kripatiņu priecīgāku.

    «Paldies Dievam, fiziski jūtos labi. Grūtāk ir morāli, un tas ir pasaulē notiekošā dēļ. Ir baisas sajūtas, prātā nāk stulbas domas. Ir tik neomulīgi, ka pat bail ieiet veikalā. Pēc pirkumiem dodas draugs vai mamma. Tas viss, protams, rada spriedzi,» PDz teic Adriana.

    Varētu šķist, ka šābrīža notikumi varētu uzdzīt vēl biežākas panikas lēkmes ar veģetatīvo distoniju sirgstošai Adrianai. «Bail jau piesaukt, lai atkal neparādās, bet, kopš gaidu bērniņu, simptomus gandrīz nejūtu.

    Reiz tie tuvojās, bet uzreiz sapratu, ka tās ir muļķības!

    Ja visu šo laiku nav bijis simptomu, tātad deviņus gadus tas bija mans prāts, kas mocīja un grāva veselību. Šobrīd domas ir pavisam citā virzienā,» priecājas viņa.

    Stāstot, kas palīdz uzveikt iedomu mošķus, Adriana izceļ jogu, ar kuru nesen sāka nodarboties. Viņa lasa citu, ar veģetatīvo distoniju sirgstošo pieredzes stāstus.

    «Katru vakaru skaitu garas lūgšanas – tā ir mana spēka lieta. Tagad, gaidot bērniņu, lūdzos vēl stiprāk un tā jūtos pasargāta,» viņa stāsta. Dziedātāja teic, ka vēlas iziet kursus, lai saprastu, kāds dzemdību veids der konkrēti viņai. Plānots, ka dēls dzims vasaras beigās, un tagad Adrianas domas ir tikai par to, kā abi tiks galā ar vasaras svelmi. Līdz dzemdībām viņa cer izdomāt dēlam vārdu. «Ar draugu skatījāmies paplašinātajā vārdu kalendārā, bet neviens īsti neiekrita sirdī. Gribu nesamākslotu, bet vienlaikus īpašu vārdu,» skaidro viņa.

    Taujāta par savu otro pusīti, Adriana ir noslēpumaina un vairās atklāt sava drauga vārdu.

    «Viņš ir ļoti vienkāršs cilvēks, negribu viņu tādā kā burbulī ievilkt. Man tagad bieži prasa, kas ir bērna tēvs? Tā ir privāta lieta. Jo mazāk cilvēku par mums zina, jo mums abiem mierīgāk,» pārliecināta dziedātāja.

    Agrāk Adrianas mīļotais strādāja ārzemēs, bet tagad viņš dzimtenē mēģina sākt uzņēmējdarbību. Ar kāzām dziedātāja nesteidzas.

    «Neprecēšos tikai tādēļ, ka esmu stāvoklī, neesmu no tām, kurām obligāti vajag kāzas un gredzenu pirkstā. Kāzām jānotiek īstajā laikā. Šobrīd vēlos, lai mūsu bērniņš paaugas un arī tās piedzīvo. Galvenais, lai mums ir laba kopdzīve un mīlestība,» pārliecināta ir Adriana.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē