• Dziedātāja Liene Greifāne Krievijā kļuvusi par gada režisori

    Režisors
    Gita Vīksne
    7. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Ziemassvētkus kopā ar ģimeni sagaidīšu Sočos kalnos,» PDz atklāj dziedātāja. Viņa Krievijā nupat nominēta par gada režisori un kā eksperte viesojusies slavenajā realitātes šovā Dom 2.

    «Šobrīd ar ģimeni esam Sočos,» stāsta Liene Greifāne. Latviešu dziedātāja jau vairākus gadus dzīvo Krievijā, kur apgūst kinomākslu. «Cik Sočos ir jauki! Lejā ir rudens, plus 16 grādi, bet kalnos sniegs.» Gada nogale Lienei izvērtusies emocijām bagāta.

    «Paldies Krievijas prēmijai N°1 par nomināciju Gada režisors,» decembra sākumā faniem paziņoja viņa. «Šī nominācija man bija liels pārsteigums,» PDz atzīst Liene.

    «Uzskatu, ka ir daudz labu jauno režisoru, kuri šajā gadā radījuši interesantus darbus. Tagad man šī nominācija godam jāattaisno. Šogad paveikti vairāki patiešām lieli projekti – tapusi jauna filma, kura jau uzsākusi ceļu pa dažādiem festivāliem. Nākamgad sākšu filmēt pilnmetrāžas filmu.

    Esmu saņēmusi arī piedāvājumu no kādas kompānijas kļūt par kinofestivāla režisori.

    Tāpēc jaunais gads noteikti būs vēl produktīvāks nekā šis, jo pandēmija daudzus projektus iegāza, tos nācās pārcelt uz nākamo pavasari,» teic Greifāne. Lienes pirmā filma Кто Я? Who Am I? pirmo reizi Latvijā tika parādīta pirms diviem gadiem, bet otrā – Дымов – pirmizrādi piedzīvoja šogad Krievijā.

    Lai gan arī Krievijā plosās koronavīruss, dzīve tur nav apstājusies. Decembra sākumā Liene viesojās Krievijā populārākajā realitātes šovā Dom 2. Viņa tika uzaicināta uz ikvakara apspriedi, kur dalībnieki pie ugunskura jebkādos laikapstākļos pārrunā savas attiecību problēmas. «Daudzi man prasa – kā tad bija Dom 2? Nu, teikšu tā – es gandrīz aizmigu. Kamēr sagaidījām filmēšanas sākumu, acis jau bija sarkanas.

    Ļoti ilgi dalībnieki pārrunā katru tēmu, un viesiem vārdu deva tikai pašās beigās. Tāpēc nosalām un piekusām. Vienu reizi klātienē uz to paskatīties ir vērts, mani aicina vēl, bet domāju, ka tas īsti nav man. Kopumā bija pozitīvi, un Buzova arī ir ļoti forša,» saka Liene. Olga Buzova ir slavenākā blondīne Krievijā. Viņa kļuva populāra kā realitātes šova vadītāja, bet pēc skandalozas šķiršanās no vīra slavena krievu futbolista Olga pievērsās dziedātājas karjerai. Vieni apsmej viņas vokālās dotības un uzvedību, bet citi slavē par drosmi, uzņēmību un skaistumu. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē