• Dizainere Aļona Grevcova šķiras un atrāda jauno mīlu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    12. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Modes dizainere novembra sākumā pavēstīja, ka sāk jaunu dzīvi. Viņa nolēmusi šķirt laulību un jau esot sastapusi kādu simpātisku vīrieti.

    Vēl pērn zīmola Noname Atelier autore dalījās ar karstiem kadriem no atpūtas ar vīru Dmitriju. Viņi bija kopā jau 15 gadu, un nekas neliecināja, ka laulība draud sabrukt. Taču šīs vasaras izskaņā vīrs pazuda no Aļonas bildēm un video sociālajos tīklos. Nupat Aļona paziņoja – viņi dzīvo atsevišķi un dizainere nolēmusi šķirties.

    «Balta lapa un jauna dzīve. Neviens neteica, ka būs viegli,» vēstīja Grevcova un vaļsirdīgi atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem. Aiz laimīgas dzīves ainiņām esot slēpušās sen samilzušas problēmas. Mēģinot tās izrunāt un stāstot par saviem pārdzīvojumiem vīram, Aļonai bijusi sajūta, ka viņa netiek sadzirdēta. Visu vēl vairāk sarežģījusi vīra biežā prombūtne, jo viņš lielākoties bijis komandējumos.

    «Pat tad, kad teicu par šķiršanos, arī to viņš ignorēja.

    Šāda sajūta man bija gadiem, lai gan mūsu attiecības bija diezgan labas. Pēdējā gadā sitos kā zivs pret ledu, mēģinot runāt ar savu vīru. Nolēmu, ka savos 35 gados vēlos sākt jaunu dzīvi. Izdomāju šķirties, jo gribu būt laimīga,» atklāja Aļona.

    «Psiholoģiski biju gatava jebkādām grūtībām. Un, tiklīdz to apzinājos, liktenis man piespēlēja burvīgu vīrieti,» neslēpa viņa, noliedzot, ka jaunās attiecības ietekmējušas šādu lēmumu. Ar jauno simpātiju Ņikitu viņa esot iepazinusies nejauši. «Jaunās attiecības sākās, kad pieņēmu lēmumu šķirties. Sākām dzīvot kopā jau desmitajā dienā,» atklāta bija viņa.  

    Nu viņai pie sāniem ir cits.

    Aļonas un Dmitrija laulībā dzimušas divas atvases – meitai ir 14 gadu, dēlam – astoņi.

    Ar saviem sekotājiem internetā Aļona ir atklāta un nevairās apspriest vissīkākās šķiršanās detaļas, tomēr sarunā ar PDz viņa norādīja, ka komentēt šo pavērsienu savā dzīvē nolēmusi tad, kad šķiršanās process būs galā. Viņa piebilda, ka plāno atgriezties pirmslaulības uzvārdā.

    Šobrīd tiek kārtotas ar šķiršanos saistītas formalitātes, un laulātie prāto, ko iesākt ar ģimenes privātmāju. Ģimenes mīluļi – kaķis Goša, kuru iegādes brīdī izvēlējās Dmitrijs, palika pie viņa, bet Aļona rūpējas par meinkūnu Borisu, bīglu kucīti Miru un frizē bišona šķirnes suni Kivi, kuru dzimšanas dienas dāvanā saņēma dēls.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē