• Dēla piedzimšana pārvērtusi Artusu Kaimiņu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    13. aprīlis, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Saeimas deputāta un aktrises ģimenē piedzimis dēls, kuram dots stiprs vārds – Kaupo. Draugi un paziņas atzīst – dēla gaidīšanas laiks pilnībā pārvērtis deputāta uzvedību un atklājusies viņa dabas sirsnīgā puse.

    Pirms mazliet vairāk nekā sešiem gadiem, kad Artuss Kaimiņš no aktiera pārtapa par Saeimas deputātu, politisko konkurentu vidū viņš uzreiz ieguva Saeimas āksta iesauku. Viņš skraidīja apkārt ar kameru, filmējot visu pēc kārtas un atspoguļojot to savā interneta raidījumā Suņa būda. Pamanījās arī padauzīties pa bāriem un, pretojoties policijai, piesauca tiesības, kuras it kā pienākoties parlamentārietim.

    Pagājušā Saeimas sasaukuma beigās viņš pat tika apcietināts Jēkabielas namā, nepilnas divas diennaktis pavadīja aiz restēm un ar domubiedriem, kuri viņu pēcāk padzina no partijas KPV LV, vēlēšanās guva milzu atbalstu.

    13. Saeimas divarpus valdīšanas gados pa vīlēm ir sairusi KPV LV, partijas tēvs un radītājs Kaimiņš no tās ir aizgājis. Lielas izmaiņas piedzīvojusi arī viņa privātā dzīve. Aptuveni pirms gada viņš sāka satikties ar aktrisi Dārtu Daneviču.

    Pagājušajos Jāņos viņi paziņoja, ka ir pāris, bet Ziemassvētkos – ka gaida bērnu.

    22. martā Artuss un Dārta pavēstīja, ka piedzimis dēls Kaupo. Saeimas deputāts Instagram ierakstījis – viņš un Dārta ir laimīgi, ka viņu dzīvē ir ienākusi milzīga laime un svētība.

    «Mums ir dēls. Priecājieties kopā ar mums. Dodiet mums laiku aprast ar jaunajiem izaicinājumiem un pienākumiem. Mācāmies katru dienu. Paldies tev, Dievs, par šo brīnumu,» tā Artuss. Savukārt Dārta publiskoja foto, kurā redzams, iespējams, bērnistabas interjers – zili baloni, zili balts paklājs, ziedu pušķi un stilīgs šūpulītis. Pirms kāda laika Artuss publiskoja arī video par to, kā kopā ar Dārtu pats savām rokām šūpulīti salicis.

    Pagājušās nedēļas nogalē Artuss vēl nebija gatavs komentēt pārmaiņas savā dzīvē. Saeimas aizkulisēs gan priecīgais notikums tiek plaši apspriests.

    Artusa kolēģi pauž prieku par viņa jauno – tēta – lomu un atzīmē, ka pēdējos mēnešos Artuss mainījies tikai uz pozitīvo pusi.

    «40 gadu. Beidzot Dārta un dēls viņu nostādījuši uz kājām un atgriezuši realitātē. Saprotams, radoša personība, bet izskatās, ka dēla piedzimšana viņam būs no galvas visus putnus izdzinusi. Tagad Artuss it visā parāda, ka īstenībā ir sirsnīgs puisis,» PDz atzina kāds no deputātiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē