• Daneviča aicina ziņot par Kaimiņa krimināliem pārkāpumiem; beidzot runā vēl viena no bijušajām deputāta draudzenēm

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    26. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artuss Kaimiņš un Jeļena Soboļevska.
    Foto: F64
    Artuss Kaimiņš un Jeļena Soboļevska.
    Aktrise Dārta Daneviča izteikusies par emocionālu vardarbību, kādu pret viņu vērsis Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un aicina cilvēkus ziņot par Kaimiņa iespējamajiem krimināliem pārkāpumiem. Deputāta bijusī draudzene Jeļena Soboļevska savukārt atklāj, ka attiecībās ar politiķi piedzīvojusi tikai labu.

    Šā gada sākumā izjuka Dailes teātra aktrises Dārtas Danevičas un Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa attiecības. Dārta sociālajos tīklos norādīja, ka deputāts neatdodot viņai dēlu, pārmeta arī to, ka kopdzīves laikā Artuss bijis psiholoģiski un emocionāli vardarbīgs, ar viņu manipulējis. Kaimiņš diskusijās par attiecībām ar bērna māti neiesaistījās, vien norādīja – viņš savu privāto dzīvi komentēt nav tendēts. «Diemžēl mūsu puika ir vislielākais zaudētājs šajā nevajadzīgajā publicitātē,» toreiz īsi paskaidroja deputāts.

    Stāstot par aiziešanu no Kaimiņa, Dārta atzina, ka viņu atbalsta daudzas sievietes. «Un nu jau vēl piecas bijušās draudzenes,» piebilda viņa. Toreiz par attiecību pieredzi ar Artusu pastāstīja tikai aktrise Kristīne Belicka, kura pauda, ka arī viņu Kaimiņš pazemojis un iekaustījis.

    Sākoties karam Ukrainā, deputāta Artusa Kaimiņa gadu vecā dēla Kaupo māte sociālajos tīklos pauda – karš turpinās arī viņas personīgajā dzīvē. Šajā karā esot nemitīgi iebrukumi, spridzināšana un nemieri. Aktrise aicināja cilvēkus ziņot par Kaimiņa iespējamajiem krimināliem pārkāpumiem, cerot, ka šāda informācija palīdzēs gūt viņai labvēlīgu iznākumu, risinot aizbildniecības jautājumu.

    Žurnālam «Privātā Dzīve» izdevās sazināties ar Artusa bijušo draudzeni fotogrāfi Jeļenu Soboļevsku, kura norādīja, ka laikā, kad viņa bija kopā ar Kaimiņu, nebija ne miņas no agresijas vai psiholoģiskas vardarbības, tāpēc esot grūti noticēt tam, ko pauž Dārta. Viņš arī vedis Jeļenas dēlu Dominiku uz bērnudārzu.

    «Artuss attiecībās bija ļoti gādīgs un uzmanīgs, vienmēr par mani rūpējās. Brauca uz tirgu pirkt produktus Ziemassvētku galdam. Gatavoja vakariņas.

    Laiku, ko pavadījām kopā, atceros ar siltumu sirdī,» uzsvēra Jeļena Soboļevska.

    Lai arī ceļi pašķīrušies, viņi spējuši saglabāt labas attiecības. «Apsveicu Artusu saistībā ar dēliņa piedzimšanu, viņš sūtīja man bildes. Viņš ir ļoti lepns tēvs. Pēc teksta varēja just, cik viņš ir laimīgs. Žēl, ka viņiem nesanāca. Bet var audzināt bērnu un būt draudzīgās attiecībās. Ar laiku viss sakārtosies,» optimistiska bija Jeļena. Viņa atzina, ka Kaimiņam nav viegls raksturs. «Jā, viņš nav nekāda dāvana, taču nav arī tik slikts, kā par viņu raksta,» piebilda viņa.

    «Privātā Dzīve» centusies sazināties ar Artusu, lai noskaidrotu, kādā fāzē šobrīd ir viņa attiecības ar dēla māti, taču nesekmīgi. To, vai kāds ir atsaucies aktrises aicinājumam ziņot par Saeimas deputāta kriminālajiem pārkāpumiem, nekomentēja arī Dārta.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē