• Dailes teātra direktors Juris Žagars teātrī jaunas lomas vairs neņems

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    17. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Dailes teātra direktors nav pametis novārtā savu aktiera profesiju, un seriālā Bezvēsts pazudušās viņš atveido viesnīcas īpašnieku, kurš ir arī aktrises Kristīnes Nevarauskas varones vīrs.

    «Tā kā pieņēmu piedāvājumu filmēties seriālā, man brīvā laika šovasar nav,» PDz atzīst Juris Žagars. Viņš teic, ka teātrī jaunas lomas neņems: «Tas būtu tā kā bezgaumīgi! Nospēlēšu vien izrādes, kuras vēl ir repertuārā un kurās man ir lomas. Taču filmas, ja es varu atļauties laika ziņā, varu paņemt. Man ir svarīgi nezaudēt formu. Tāpat kā sportistiem jāpiedalās sacensībās, arī aktierim jāpafilmējas.»

    Juris brīvdienas sev atļāvies vien pa Jāņiem, kad ar dēliem devušies laivu braucienā pa Pededzi. Katru brīvo brīdi aktieris pavada savas dzimtas mājās Cēsīs. «Sanāk, ka ar sievu Trūdiju, kurai pandēmijas dēļ apstājušies visi ārzemju braucieni, nebijām tik bieži kopā visus trīspadsmit gadus, kopš esam pazīstami,» teic Juris.

    Par atvaļinājumu vasarā viņš šobrīd pat nesapņo, jo februāra sākumā sācis filmēties Spānijā kādā Netflix projektā. «Pandēmijas laikā filmēšanu pārtrauca. Šo darbu man piedāvāja Londonas aģentūra. Tagad nezinu, kurā brīdī mani atkal paraus uz filmēšanos. Un tās zelta 28 brīvdienas, kas man gadā ir atvēlētas, veltīšu šim projektam,» teic Juris Žagars.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē