• Daiļās aktrises Leldes Dreimanes sirds ir aizņemta

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    21. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Teātris vēl aizvien ir ciet, bet skaistā aktrise Lelde Dreimane, pat dzīvojot pašizolācijā, pamanās pievērst sev sabiedrības uzmanību.

    Martā PDz vēstīja – kad tika slēgtas valsts robežas, Dailes teātra skaistule Lelde Dreimane iestrēga Taizemē. Tur viņa bija devusies uz sava krusttēva kāzām, bet nodzīvoja veselu mēnesi. Izrādās, eksotiskajā ceļojumā Lelde nebija viena. Turp viņa aizlidoja kopā ar savu draugu. Kad pārītis beidzot atgriezās mājās, viņiem 14 dienas vajadzēja pavadīt karantīnā. Lai gan Lelde teicās, ka uzcītīgi ievēro likumus, pāra kaimiņi Mežaparkā gan bija citās domās. Viņi novērojuši, ka aktrise un viņas draugs nakts aizsegā dārzā rīkojot ballīti ar citu pārīšu piedalīšanos.

    «Pašizolācijas laikā es filmējos jaunajam seriālam, kur man ir jūtūberes loma, bet brīvajos brīžos vakaros kopā ar draugu feistaimā sazinājos ar manu Taizemē dzīvojošo krusttēvu, pie kura nesen viesojāmies.

    Protams, daudz un skaļi runājām un smējāmies. Mūsu kaimiņienei tas vienkārši nepatika. Nebija ne ballītes, ne lēkšanas pāri žogam un bēgšanas, kā tika ziņots policijai. Varbūt kaimiņienei par to ir liels prieks, bet es daudz negribu par to runāt, jo, kā teica kāda mana laba draudzene, ar vijoli pret pistoli! Sasveicinoties ar kaimiņieni, es pasmaidu un par šo jautājumu nerunājam,» PDz sacīja Lelde.

    Lelde neslēpj, ka jau kādu laiku viņai ir jaunas attiecības.

    Par to viņa ļauj nojaust, arī publicējot foto Instagram kontā. Tiesa, sava mīļotā vīrieša personību aktrise vēlas paturēt noslēpumā, tāpēc viņa seja šajos foto nav redzama. «Viņš ir mana stiprā roka, mans stiprais plecs, morālais un emocionālais atbalsts. Esam kopā jau ilgāku laiku. Kas viņš ir, pagaidām neatklāšu,» sacīja Dreimane.

     


     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    #quarantine #day2 Home sweet home

    A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane) on


     


    Iepriekš Lelde Dreimane bija attiecībās ar savu kolēģi Kasparu Zāli, un viņi tika dēvēti par skaisto aktieru pāri. Pēc šķiršanās Lelde izgāja sabiedrībā ar bijušo kursabiedru Armandu Ikali, taču, kā pati tagad atzīst, viņiem bijušas vien draudzīgas attiecības.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē