• Tallink ar kuģi Romantika jūlijā piedāvās tiešos reisus uz Sāremā un Ālandu salām

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Tallink
    Tallink Grupp šodien paziņoja, ka jūlijā veiks 2 īpašos kruīza ceļojumus no Rīgas uz jauniem galamērķiem – Ālandu salām un Sāremā, piedāvājot brīnišķīgas atpūtas iespējas.

    Reisi notiks jūlijā ar iemīļoto kuģi Romantika, kas ierasti kursē maršrutā Rīga – Stokholma. Šāda veida ceļojumi ļaus visiem atklāt sava reģiona skaistākās vietas un izbaudīt vasaras ceļojuma šarmu brīnišķīgajā Baltijas jūrā.

    Lai nodrošinātu, ka ceļotājiem galamērķos ir iespējami vairāk laika tūrisma objektu apmeklējumam, piemēram, riteņbraukšanai, pārgājieniem vai makšķerēšanai, uzņēmums piedāvās pavadīt 9 stundas Ālandu salās un 12 stundas Sāremā.

    Īpašie kruīzi no Rīgas notiks pēc šāda grafika:

    18. jūlijs Rīga-Ālandu salas-Rīga

    26. jūlijs Rīga-Sāremā-Rīga

    Detalizēts kursēšanas grafiks:

    RĪGA-ĀLANDU SALAS-RĪGA

    17:00 Atiešana no Rīgas

    09:00 Ierašanās Ālandu salās

    18:00 Atiešana no Ālandu salām

    11:00 Ierašanās Rīgā

    RĪGA-SĀREMĀ-RĪGA

    18:00 Atiešana no Rīgas

    08:00 Ierašanās Sāremā

    20:00 Atiešana no Sāremā

    10:00 Ierašanās Rīgā

    Maršrutā Rīga – Ālandu salas – Rīga ir iespējams doties pasažieriem bez un ar auto, maršrutā Rīga – Sāremā – Rīga arī iespējams doties pasažieriem bez un ar auto, taču nobraukšana galamērķī Sāremā nebūs iespējama. Abos galamērķos būs pieejami transfēra autobusi.

    „Mēs esam ļoti priecīgi, ka varam piedāvāt plašu ceļojumu izvēli šajā vasarā, lai katram būtu no kā izvēlēties. Mēs rūpīgi strādājām, lai atrastu un vienotos par ceļošanu uz tādiem galamērķiem, kas ir droši, aizraujoši un unikāli, salīdzinājumā ar ierasto piedāvājumu,” sacīja Tallink Latvija CEO Hillard Taur.

    „Visiem ir iespēja ieplānot nelielu atpūtas brīdi mūsu reģionā un ceļot uz vietām, kur ierasti nekursējam. Tāpēc ir īstais laiks ceļot. Un kas zina, varbūt mums ir vēl kāds pārsteigums, tāpēc sekojiet līdzi informācijai,” Taur piebilda.

    Biļetes uz kuģa Romantika jūlija reisiem varēs iegādāties no šodienas, 19. jūnija, uzņēmuma mājaslapā www.tallink.lv un pie Tallink ceļojumu konsultantiem [email protected] vai +371 67099700.

    Papildus īpašajiem kruīziem Tallink veiks 4 turp un atpakaļ speciālos reisus maršrutā Rīga – Stokholma – Rīga ceļotājiem darba vajadzībām. Šie reisi notiks 8., 14., 22. un 28. jūlijā. Plašāka informācija par reisiem uz Stokholmu pieejama pie uzņēmuma ceļojumu konsultantiem. Šobrīd šajā maršrutā var ceļot tikai darba vajadzību nolūkos.

    Tallink Grupp augustā pievienos papildu reisus arī maršrutos Rīga – Helsinki un Turku – Tallina maršrutos augustā.

    Tallink Grupp paziņo, ka saistībā ar lielo interesi par jaunajiem pagaidu maršrutiem, tā pievienos papildu reisus maršrutā Rīga – Helsinki un Turku – Tallina 2020. gada augustā.

    Bija paredzēts, ka maršruts Rīga – Helsinki būs pieejams līdz 16. augustam, bet saistībā ar lielo interesi, uzņēmums turpinās darboties šajā maršrutā vismaz līdz 29. augustam.

    Laikā no 17. līdz 28. augustam šajā maršrutā būs atiešanas no Helsinkiem pirmdienās, trešdienās un piektdienās, bet no Rīgas otrdienās, ceturtdienās un sestdienās. Reisi tiks veikti ar Tallink Grupp kuģi Silja Serenade.

    Maršrutā Turku – Tallina gandrīz visu jūliju kuģis Baltic Queen kursēs tikai darbdienās, bet no 31. jūlija tam būs papildu reisi piektdienās – 31.07., 07.08. un 14.08.

    «Divi jaunie pagaidu maršruti Rīga – Helsinki un Turku – Tallina ātri ir iemantojuši lielu ceļotāju interesi, un mēs esam ļoti apmierināti, ka varam piedāvāt vēl lielākas ceļošanas iespējas šajos maršrutos augustā,» sacīja Tallink Grupp CEO Paavo Nõgene.

    «Tā kā ceļošanas iespējas uz tālākiem galamērķiem ir ierobežotas un ceļotājiem ir zema interese doties tālāk par Baltijas valstīm un Somiju, ir svarīgi, ka mēs piedāvājam piemērotas un drošas ceļošanas iespējas mūsu reģionā, pievienojot papildu reisus un tādējādi saglabājot pasažieru skaitu mazāku nekā tas ir ierasts. Uz katru reisu mēs pārdosim tikai noteiktu skaitu biļešu, lai kuģi nav pārpildīti un ikvienam būtu iespējams ievērot vēlamo distanci no citiem. Tas ir galvenais iemesls papildu reisu pievienošanai,» piebilda Nõgene.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē