• Bijušais Rīgas mērs Bojārs apprecas trešo reizi

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    21. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva, Facebook
    Ādažu dzimtsarakstu nodaļā gredzenus mija bijušais Rīgas mērs Gundars Bojārs un sabiedrisko attiecību speciāliste Alīna.

    «Tagad iekārtojam ģimenes mājokli, jo esam jaunas formas attiecībās. Par privāto dzīvi neko daudz negribas stāstīt, bet, jā – esam apprecējušies,» PDz apstiprināja uzņēmējs Gundars Bojārs. Bijušais Rīgas mērs atzina, ka ar Alīnu, kas iepriekš bija Kolosova, bet pēc laulībām pieņēma vīra uzvārdu, kopā ir jau ilgāku laiku. Alīna savulaik bija zināma kā kluba Sapņi un kokteiļi komunikācijas menedžere. Par to, ko viņa jaunā sieva dara šobrīd, Gundars stāstīt nevēlējās.

    «Esmu priecīgs, ko tur var teikt. Šis laiks izceļas vien ar to, ka daudzi slimo, tāpēc mēs gribējām mainīt mūsu viedokli vienam par otru un apprecējāmies. Tas, ka laulājāmies tieši Covid-19 laikā, manuprāt, liecina arī par mūsu kopējā lēmuma nopietnību,» uzsvēra Gundars.

    Kāzas noritējušas pēc visiem valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas noteikumiem, tāpēc nekāda ballīte nav notikusi.

    «It kā jau mums nemaz nebija plānots svinēt, bet gan jau kādreiz atradīsim piemērotu brīdi, lai šo notikumu atzīmētu,» teic Bojārs.

    Bijušajam Rīgas mēram šī jau ir trešā laulība. 2005. gadā Bojārs pašķīrās ar sievu Daci, ar kuru kopā aizvadīja 16 gadu, un sāka kopdzīvi ar tolaik Banku augstskolas studenti Ingu. No attiecībām ar Daci viņam ir divi pieauguši dēli – Rūdolfs un Matīss, bet attiecībās ar Ingu dzimusi meita Lūcija. Cik noprotams no sociālajiem tīkliem, Alīnai ir labas attiecības ar Gundara meitu Lūciju. Viņas ne tikai kopā atpūšas un veic mājas darbus, bet arī dodas sēņot un šogad jau atradušas krietnu klājienu murķeļu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē