• Basketbolista Timmas sieva: Vīrs nobloķēja manas kredītkartes un lika izvākties ar dēlu uz rokām

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Augustā izskanēja ziņas par precētā latviešu basketbolista Jāņa Timmas romānu ar Krievijas popzvaigzni. Pagājušajā nedēļā viņš pavēstīja, ka jau pirms pusgada esot šķīries no sievas. Nespējot vairs ilgāk klusēt, sieva publiskoja savu versiju par šķiršanos.

    Latvijas basketbola izlases spēlētājs, kurš šobrīd pārstāv Maskavas apgabala basketbola klubu Himki, septembra sākumā ar Instagram starpniecību paziņoja, ka ir pāršķīris vienu savas dzīves lappusi un sāk visu no nulles. «Pirms vairāk nekā pusgada izšķīros no sava dēla mātes un sāku jaunu nodaļu manā dzīvē. Šodien esmu sācis jaunu posmu, kur pats svarīgākais ir rūpes par manu mīļo dēlu Kristianu,» rakstīja basketbolists.

    Viņa sieva Sana nepalika atbildi parādā. «Tikko uzzināju no sava vīra, ka esam šķīrušies pirms pusgada. Tiešām? Es to nezināju. Zinu tikai to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. Vasarā tu teici, ka gribi saglabāt ģimeni,» vēstīja viņa.

    «Un rūpēties tev nozīmē bloķēt sava dēla mātes kredītkartes, atstājot bez naudas un pasakot, ka viņai ar tavu svarīgāko cilvēku uz rokām – tavu dēlu – jāizvācas no tava dzīvokļa un jādzīvo uz ielas vai arī pēc iespējas ātrāk jāparaksta šķiršanās dokumenti, lai tu varētu būt brīvs vīrietis savai jaunajai lēdijai, kura visiem stāsta, ka nesatiekas ar precētiem vīriešiem?» sašutusi bija Sana.

    Nesen mediji vēstīja, ka Timmam jau ilgāku laiku ir romāns ar ukraiņu izcelsmes dziedātāju Annu Sedokovu.

    «Kāpēc tu tā dari?

    Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta?

    Un vai tu zini, ka tu neesi viņas vienīgais vīrietis?» sāpināta par vīra nodevību, rakstīja Sana. Pēc neilga brīža viņa šo ierakstu dzēsa, bet nākamajā dienā parādījās cits viņas vēstījums sociālajos tīklos: «Nenovērtējiet mani par zemu, būs jautri!»

    Jānis un Sana bija viens no skaistākajiem pāriem Latvijas sporta aprindās. Pirms trim gadiem viņi apprecējās Bahamu salās, bet pērn jūlijā sagaidīja pasaulē nākam pirmdzimto. Par to, ka Timmu laulība ir uz sabrukšanas robežas, sāka baumot šīs vasaras sākumā. Jānis izklaidējās ar draugiem, uz pasākumiem ieradās bez sievas. Arī boksera Maira Brieža cīņu Arēnā Rīga, kas notika jūnija sākumā, apmeklēja viens, nemitīgi ar kādu čatoja telefonā un kategoriski atteicās fotografēties.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē