• Atklāts ministres Ramonas Petravičas skaisto nadziņu noslēpums

    Skaistumkopšana
    Gita Vīksne
    Evija Kalnbērza
    Anastasija Kuzminova
    4. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Labklājības ministres manikīrs pandēmijas laikā ne reizi vien raisījis aizdomas – kā gan tas var būt tik lielisks, ja nagu meistariem strādāt ir liegts?

    Pagājušajā nedēļā Petravičas parādīšanās TV ekrānā atkal uzjundīja runas par to, ka labklājības ministrei ir aizdomīgi svaigs manikīrs. Turklāt ne jau šāds tāds, bet ar gela laku. Sarunā ar PDz ministre atklāj – pie tāda tikusi mājās.

    «Protams, ērtāk ir doties uz salonu, jo mājās manikīrs aizņem vairāk laika. Pati varu sakopt kreiso roku, bet labās rokas nagus sakopj un uzklāj gela laku mana meita,» stāsta Ramona. «Viņai ir arī gela lakas žāvētājs. Meita pati sev taisa skaistus nagus, un nebūt nav jāiet uz salonu.» Viņa ir pārliecināta – ikviena sieviete var novīlēt un nolakot nagus mājās pati.

    Taujāta, kādēļ, viņaprāt, sabiedrība tik ļoti pievērš uzmanību ministres ārienei, Petraviča saka: «Domāju, tas ir augstā stresa līmeņa dēļ, jo pandēmijā dzīvojam jau gandrīz gadu. Samazinās cilvēku ienākumi, un tas rada neapmierinātību.»

    Ramona arī pirms pandēmijas allaž piesaistījusi uzmanību ar saviem īpaši šūdinātajiem tērpiem košos toņos, taču nekāda kritika viņai neliks atturēties no sava stila un skaistumkopšanas paradumiem.

    «Nedomāju, ka sievietei tik ļoti ir jānolaižas, lai nerūpētos par savu izskatu tikai tāpēc, ka daļai cilvēku tas nepatīk vai traucē.

    Nekad neesmu dzirdējusi, ka vīriešus kritizētu ārienes dēļ. Varbūt es kaut kā izceļos ar savu ārieni, un tas ir kaut kas nebijis Latvijas politikā, ka sieviete var būt kopta,» brīnās viņa. «Jā, tas pastiprina uzmanību, un tas ir labi, jo saņemu vēstules par to, ka iedrošinu citas sievietes,» pauž Petraviča.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē