• Atklājas Katrīnes Saulietes drauga pagātnes noslēpumi

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    17. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Parādoties kanāla 360TV realitātes šovā Ģimene burkā, zem lupas nokļuva ne tikai sabiedrības dāma Katrīne Sauliete, bet arī viņas jaunais draugs. Ne visiem Pētera paziņām tīk, ka viņš savas attiecības izrāda televīzijā, kamēr vīrieša bijusī līgava piedzīvojot pavisam drūmus laikus.

    Kas bija pirms Katrīnes?

    Pagājušajā vasarā par vienu no karstākajiem un apspriestākajiem pāriem kļuva hokejista Kaspara Saulieša bijušās sievas sabiedrības dāmas Katrīnes Saulietes un lidmašīnas pilota Pētera Vasiļevska savienība. Jūnija sākumā Katrīne pavēstīja – jau mēnesi esot smaidīga un laimīga – un lika noprast, ka viņas attiecībām ar Pēteri ir maza jubileja. Pēcāk jau abi ļāva nojaust, ka viņu attiecības uzņem apgriezienus. Nu jau tās tiek demonstrētas arī jaunajā TV šovā Ģimene burkā.

    Pagājušajā nedēļā PDz saņēma kādas Pēterim tuvas personas vēstījumu, kurā atainota realitātes šova varoņa pagātne, par kuru līdz šim nebija plaši zināms. Proti, vēl pērn pavasarī Pēteris bija saderināts ar citu jaunkundzi – Ilzi Rēvaldi. Pagājušā gada nogalē tiesa Veselības centra 4 valdes priekšsēdētāja Māra Rēvalda meitai Ilzei piesprieda četru gadu cietumsodu par izraisītu smagu ceļu satiksmes negadījumu. 1. augustā Ilze alkohola reibumā uz neregulējamas gājēju pārejas notrieca sievieti, kura notikuma vietā mira.

    Kamēr jaunā sieviete izcieš sodu, Ilzes un Pētera kopējiem paziņām esot sāpīgi noraudzīties, ka viņas bijušais līgavainis bauda dzīvi kameru priekšā.

    No ballītēm līdz nelaimei

    Pētera un Ilzes attiecības esot sākušās jau tālajā 2010. gadā. Sākumā tās bijušas visnotaļ brīvas, īpaši laikā, kad Pēteris studējis Spānijā par pilotu. Pētera paziņa PDz vēsta, ka puisim glaimojis tas, ka Ilze nāk no slavenas un turīgas ģimenes, taču viņš bijis liels ballīšu cienītājs, un draudzenes vecākiem tas neesot paticis. Lai gan šķitis, ka Pētera nodomi ir nopietni, pavasarī attiecībās iestājusies krīze, un Ilze to ļoti pārdzīvojusi. Drīz vien Pēterim uzradusies jauna simpātija – hokejista bijusī sieva Katrīne.

    Par to, ka Rēvaldu ģimenei nebija labas attiecības ar Ilze draugu, uzņēmējs neslēpa arī savas meitas tiesā. Atreferējot Māra Rēvalda liecību portāls la.lv atklāja – viņš pamanījis, ka meitas uzvedība kļuvusi dīvaina tieši pēdējā laikā, ar Ilzi bijis grūti komunicēt.  

    Sociālajos tīklos atrodamas vairākas bildes, kur Ilze un Pēteris redzami kopā dažādos pasākumos. Kad PDz sazinājās ar Pēteri Vasiļevski, viņš nedz noliedza, nedz apstiprināja savas ilglaicīgās iepriekšējās attiecības. «Ja par mani stāstījuši nelabvēļi, tad uzreiz varu teikt – komentāru nebūs,» strikts bija Pēteris. Uzzinājis, par kādu tēmu būs jautājumi, viņš piebilda: «Vai man jājūtas par to vainīgam? Vai tomēr katrs personīgi ir atbildīgs par savām darbībām? Negribu sev tagad čakarēt garīgo un prātu, lai komentētu to.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē