• Antra Stafecka tiek pie tiesībām: Uz ceļa brīžiem jūtos kā flegma. Visi apdzen!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    2. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Jau nākamajā dienā pēc autovadītāja apliecības iegūšanas viena pati braucu no Ogres uz Rīgu,» PDz gandarīti atklāj jaunā autobraucēja.

    «Šim visam cauri gāju gadu! Teorijas eksāmenu nokārtoju pirmajā reizē, braukšanu – ar otro. Mācījos autoskolā Ogrē, jo tā atrodas līdzās manai dzīvesvietai,» PDz vaļsirdīgi atklāj dziedātāja Antra Stafecka, kas 13. augustā kļuvusi par pilntiesīgu autobraucēju.

    Dziedātāja neslēpj, ka iepriekš mēģinājusi šīs prasmes apgūt citā autoskolā, taču tajā neizveidojusies sapratne ar pasniedzējiem.

    «Lai iemācītos droši un pārliecinoši braukt, ir svarīgi atrast savu īsto instruktoru. Man bija svarīgi, ka viņš spēj visu izskaidrot vienkāršā un saprotamā valodā. Ogrē šādu instruktoru satiku, tādēļ man nebija nekādu problēmu ne teorijas eksāmenā, ne pie auto stūres. Ja zini un saproti ceļa zīmes un satiksmes noteikumus, nekā sarežģīta braukšanā nav. Galvenais ir nebaidīties!» uzsver Antra.

    Liels palīgs ceļā uz autovadītāju apliecības iegūšanu dziedātājai bijis viņas draugs ģitārists Jānis Čubars. «Lai pierastu pie mašīnas, regulāri braukāju arī kopā ar draugu. Sākumā biju sacerējusies, ka, izvēloties autoskolu Ogrē, man būs vieglākas praktiskās braukšanas stundas. Taču jau pirmajā dienā ar instruktoru braucām uz Rīgu,» atminas dziedātāja.

    Nākamajā dienā pēc apliecības saņemšanas Antra viena pati braukusi no Ogres uz mēģinājumu Rīgā. «Tie, kas vada auto daudzus gadus par to, iespējams, pasmaidīs, bet jaunam autobraucējam pirmā reize, kad sēdies pie mašīnas stūres un brauc viens pats, ir īpašs notikums.

    Tā ir bezgala patīkama sajūta – vari iekāpt mašīnā, kurā neviena nav, un viens pats braukt. Jutos tik ļoti patstāvīga un neatkarīga!» smejoties atzīstas dziedātāja. «Ir gan viena situācija, par kuru mazliet pārdzīvoju. Tā kā ievēroju visus ceļu satiksmes noteikumus – arī braukšanas ātruma ierobežojumu.

    Uz ceļa brīžiem jūtos kā flegma. Visi apdzen.

    Vienā brīdī sāk gribēties skriet citiem līdzi, taču sev atgādinu – tā nevajag darīt! Esmu pareiza un prātīga braucēja,» nosaka Antra.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē