• Andris Bulis Vecrīgā atpūšas kopā ar slavenu armēni

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    12. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    PDz Vecrīgā sastapa Dailes teātra aktieri, kurš bija devies pastaigā kopā ar savu slaveno armēņu kolēģi.

    «Nebijām tikušies septiņus gadus. Ar Grantu iepazinos, kad kopā filmējāmies seriālā Ded 005, kas pa daļām tika uzņemts Erevānā, Maskavā un Rīgā,» stāsta Dailes teātra aktieris Andris Bulis, iepazīstinot ar seriālu zvaigzni Grantu Tohatjanu. Armēņu aktieris lielākoties filmējas komēdijas žanrā un redzams vairākos populāros Krievijas seriālos –  Pēdējais Magikjans, Ivanovi – Ivanovi un citos.

    Pirms divām nedēļām vidū aktieri pastaigājās pa Vecrīgu. «Paņēmām pa kafijai, staigājām un pļāpājām. Cilvēku bija ļoti maz. Grants bija pārsteigts, ka Vecrīgā tik siltā pavasara vakarā nav ierastās burzmas, kādu viņš bija manījis šeit, viesojoties pirms trim gadiem,» PDz atklāj Bulis.

    Seriālā Ded 005 Andris draudzējās ar Granta atveidotā varoņa meitu, un filmēšanās laikā viņš arī sadraudzējās ar pašu  Grantu. Bulis bija biežs viesis armēņu kolēģa mājās, ticis uzaicināts arī uz vairākām izrādēm Erevānas Kamerteātrī, kur Tohatjans spēlē. Tagad Grants ieradies Rīgā, lai filmētos Armanda Zvirbuļa režisētajā daudzsēriju filmā pēc Andra Kolberga darba motīviem Meklējiet sievieti.

    «Kamēr notika uzņemšanas process, piesardzības dēļ aktieriem bija liegts ar kādu ārpus filmēšanas laukuma satikties. Kad viss bija beidzies, varējām mierīgi papļāpāt,» stāsta Bulis. Jau nedēļas nogalē Tohatjans devās atpakaļ uz Erevānu, kur viņš aktīvi darbojas labdarības kustībā, lai palīdzētu Kalnu Karabaha militārajā konfliktā iesaistīto bērniem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē