• Aktrises Dreimanes erotiskā uzdrošināšanās: Pat negaidīju, ka būs tik skaisti un jutekliski!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    13. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva un privātā arhīva
    Žurnāla Klubs decembra numurā vēl neredzētā ampluā redzama viena no skaistākajām latviešu aktrisēm, kura uzdrošinājusies parādīt vairāk nekā līdz šim.

    «Žurnāla Klubs galvenais redaktors Aivars Pastalnieks pirmo reizi mani uzrunāja, šķiet, pirms diviem gadiem. Taču toreiz es vēl nejutu, ka man vajadzētu piekrist,» PDz stāsta Lelde. Pieņemt šo izaicinājumu viņu pamudinājusi saruna ar mākslinieku Artūru Bērziņu. Lelde piedalījās Bērziņa mākslas projektā, kad viņš ieminējās, ka drīzumā bildēšot Klubam. «Artūrs man vaicāja: «Vai tu negribētu man pozēt?» Un es sapratu – laiks ir pienācis! Artūram pilnībā uzticos.

    To, ka nolēmusi bildēties Klubam, Lelde pastāstīja arī savam draugam Ērikam Ozollapam. «Viņš iedrošināja un atbalstīja mani par visiem simts procentiem. Vienīgi mazliet bažījās par to, kā šie foto varētu ietekmēt manu karjeru.

    Es gan teicu, lai neuztraucas, jo tas ir gaumīgs mākslas projekts, nevis erotika,» atklāj Lelde.  

    Ar Leldi Bērziņš strādājis jau iepriekš – gan mākslas projektos, gan kā scenogrāfs Dailes teātrī. Šajā fotosesijā viņš turpināja Dailes teātra izrādes Lulū tēmu, iedvesmu smēlās arī pasaulslavenā fotogrāfa Helmuta Ņūtona darbos. «Tā bija spēle ar banālu kiču un seksualitātes vizuālajiem kodiem, kuri piešķir rietumu popkultūrai tās spozmi,» komentē mākslinieks.

    Bildēšanas laikā skanēja grupas Cigarettes After Sex dūmakaini erotiskā mūzika. «Es zināju, kādu rezultātu vēlos, tādēļ darbojāmies pārdomāti. Modele sekoja skicēm, pozām. Teikt – «Nu, parādi man seksu!» – nav manā stilā. Rezultāts sanāca lielisks,» priecājas mākslinieks. «Sesijas laikā jutos ļoti labi. Artūrs ar savu sievu Keitu spēj radīt brīnišķīgu atmosfēru,» piebilst aktrise.

    Pirms žurnāls nonāca pārdošanā, Leldei bija iespēja tajā ielūkoties.

    Viņa to darīja kopā ar savu mīļoto vīrieti un slepus vēroja viņa reakciju.

    «Es redzēju viņa gandarījumu. Viņam ļoti patika arī mana intervija žurnālā,» saka aktrise. Viņa pati par bildēm ir sajūsmā: «Biju pārsteigta. Pat negaidīju, ka būs tik skaisti un jutekliski! Taču es zināju, ka, strādājot ar Artūru, viss būs augstā līmenī, estētiski un gaumīgi. Turklāt melnbaltā foto var labāk just dvēselisko noskaņu, uztvert detaļas.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē