• Aktrise Samira Adgezalova-Abidi apprecējusies ar bokseri

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    3. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Liepājas teātra aktrise un TV seriāla Nemīlētie zvaigzne kāzas nosvinēja Jūrmalā – gandrīz tajā pašā vietā, kur pirms nepilna pusotra gada sastapa savu mīļoto vīrieti.

    «Uzskatu, ka laime mīl klusumu, tādēļ nesteidzos ar kopbilžu publiskošanu. Savu privāto dzīvi publiski neizrādu, pat vīra vārdu neizpaudīšu,» par savām kāzām, kas 7. novembrī notikušas dzimtsarakstu nodaļā Dubultos, PDz teic Samira. Viņa pieņēmusi vīra uzvārdu un nu godājama par Adgezalovu-Abidi.

    «Ar dzimto uzvārdu esmu pierādījusi sevi kā aktrisi, tādēļ nolēmu to paturēt. Ja man būtu 20 gadi, šķirties no uzvārda būtu vieglāk. Bet, tā kā vīra uzvārds ir īss, nospriedu, ka mans dubultuzvārds neizklausās traki,» skaidro Samira.

    Par savu izredzēto aktrise bilst, ka viņš ir bokseris un treneris.

    «Viņš audzis Latvijā. Manī rit arī azerbaidžāņu un irāņu asinis, taču viņa rados ir latvieši, krievi un arābi,» teic aktrise.

    Atminoties iepazīšanos, Samira saka – tas bijis pagājušā gada vasarā Jūrmalā. «Viņš jūras krastā spēlēja futbolu, es sauļojos,» atminas Samira, piebilstot, ka tas ir tikai loģiski, ka laulību diena pavadīja pie jūras, teju tajā pašā vietā, kur dzimušas viņu mīlas jūtas.

    Aktrise atzīst, ka, protams, savas sapņu kāzas viņa bija iztēlojusies citādākas, nekā drīkstēja svinēt divas dienas pirms ārkārtējās situācijas sākuma. «Man prātā bija grandiozas kāzas kuplā radu un draugu pulkā! Diemžēl Covid-19 ierobežojumi liedza īstenot šo fantāziju. Veselības problēmu dēļ daži tuvinieki nevarēja ierasties, daļa atnākušo turpmākajās svinībās nepiedalījās. Lai arī paspējām līdz ārkārtējās situācijas ieviešanai, dzimtsarakstu nodaļā bijām padsmit cilvēku. Ievērojām distanci. Laulātājs bija maskā. Bet arī tas nesabojāja mūsu kāzu atmosfēru!» uzsver Samira.

    Neņemot to vērā, Samira teic, ka šo svētku dienu nemainītu pret neko citu. «Varētu jau kāzas pēc pandēmijas atkārtot kuplākā pulkā, bet vispār īpašā diena bija tieši tāda, kādai tai vajadzēja būt – intīma un bez ārišķībām,» secina viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē