• Aktrise Lelde Dreimane atkal brīva?

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    18. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Dailes teātra aktrise pērn atklāja, ka tiekas ar 33 gadus vecos hokeja uzbrucēju. Runā, ka jauno gadu viņa sākusi brīvas sievietes statusā.

    Vēl nesen pāris kopā atzīmēja Ziemassvētkus un jauno gadu, filmēja jautrus klipiņus TikTok, un nekas neliecināja, ka Leldes un Ērika attiecībās iestājusies krīze. Taču pirms neilga laika no sociālajiem tīkliem viņu kopbildes pazuda.  Par to, ka pārim ceļā pārskrējis melns kaķis, netieši liecina arī viņu ieraksti sociālajos tīklos. Jau janvāra vidū Lelde Instagram ierakstīja: «Kas notiek 13. janvārī? Cikls sākas no sākuma un piedāvā otru iespēju? Vai arī – ko sēsi, to pļausi?» Sarunā ar PDz Lelde nedz apstiprināja, nedz noliedza šķiršanos no hokejista.

    Par to, ka aktrises Leldes Dreimanes sirds ir aizņemta, tapa zināms pērnā gada pavasarī. Kad koronavīrusa pandēmijas dēļ tika slēgtas valsts robežas, aktrise iestrēga Taizemē, kurp bija devusies kopā ar jauno draugu. Atgriežoties no ceļojuma, viņa sociālajos tīklos sāka publicēt kopējus foto, tomēr mīļotā vārdu atklāt nesteidza.

    «Viņš ir mana stiprā roka, mans stiprais plecs, morālais un emocionālais atbalsts.

    Esam kopā jau ilgāku laiku. Kas viņš ir, pagaidām neatklāšu,» tolaik teica viņa. Taču drīz vien tapa zināms, ka tas ir hokejists Ēriks Ozollapa.

    Pārim pieder kopējs uzņēmums – burgeru restorāns Munch Barbecue. «Esmu tā līdzīpašniece. Tas prasa laiku un enerģiju. Par laimi, man ir paveicies ar cilvēku, kurš šo uzņēmumu mīl un tajā iegulda savu sirdi un dvēseli,» decembrī intervijā žurnālam KLUBS savu sirdsāķīti slavēja Lelde.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē