• Aktrise Agnese Zeltiņa ceļā uz savu sapņu svaru: Visvairāk izjūtu salduma deficītu

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    10. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Aktrise pievienojusies interneta vidē populāriem slaiduma maratoniem un atradusi gardēžu cienīgas alternatīvas ierastajiem kārumiem.

    «No 1. janvāra, neizlaižot nevienu dienu, vingroju gan ar, gan bez hantelēm, un no 4. janvāra man bija 21 dienas izaicinājums kopā ar treneri Niku Lind. Viņas programma paredzēja arī pilnībā izslēgt no ēdienkartes miltus. Uzreiz pēc šī izaicinājuma pievienojos blogeres Everitas Pastuhovas Instagram izaicinājumam Viss iespējams, kas ilga divas nedēļas. Arī viņas programmā nav miltu,» stāsta Agnese.

    «Mūsu mājās jau kādu laiku vispār nav maizes. Ēdam galetes vai sēkliņu maizi, ko cep beķerejā Better Bred. Jo gan man, gan dēlam ir glutēna nepanesība. Manā ikdienas ēdienkartē tagad ir zivis, dārzeņi, tītara gaļa, salāti, no rītiem arī dažādas putras,» stāsta Zeltiņa.

    Viņa pilnībā atteikusies arī no cukura.

    «Godīgi sakot, visvairāk izjūtu salduma deficītu. Cenšos to kompensēt ar datelēm, stēviju un agaves sīrupu. Izmantoju arī dateļu karameli – uzbriedinātas dateles sablendēju ar kokosa pienu. Valentīndienā pasūtīju sev vegāno kūku. Labi, ka tagad ir izdomātas dažādas supersaldas kūkas, kurās nav cukura. Everita man atsūtīja pašas gatavotu granolu, kas ļoti garšoja arī manam dēlam, – ar kokosriekstiem un bez miltiem,» stāsta Agnese.

    Aktrise atklāj, ka nepilna pusotra mēneša laikā jau atbrīvojusies no pāris liekajiem kilogramiem.

    Viņa apņēmusies darboties arī slaiduma maratona organizētājas Everitas Pastuhovas programmā, lai iegūtu savu sapņu svaru. «Pie mana metru un septiņdesmit sešus centimetrus garā auguma sapņu svars ir 65 kilogrami. Eju uz to, bet man ik pa laikam iesāpas galva. Man šķiet, ka tas ir saldumu trūkuma dēļ, bet Everita apgalvo – tāpēc, ka organisms atbrīvojas no toksīniem.»

    Agnese atzīstas – pirms jaunā gada apņemšanās viņai bija rituāls doties uz Gustava beķereju pēc marakujas un biezpiena maizītēm. «Sapņoju arī par Raunas eklēriem, taču esmu sev atklājusi jaunus našķus – žāvētus bubmierus, ko iegādājos Gemosā. Tas ir kosmoss!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē