• Aktieris Gatis Maliks kļuvis par tēvu: Es jūtos nenormāli kruts, kad pats varu nomierināt bērnu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    10. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Liepājas reģionālajā slimnīcā 15. novembrī pasaulē nāca aktiera un Liepājas koncertzāles Lielais dzintars mārketinga vadītājas dēls.

    «Viegli apjukušu izteiksmi sejā, bet ļoti apņēmīgi un pārliecinoši 15. novembrī pulksten 17.12 mūsu visu kompānijai ir pievienojies Pauls Maliks,» par pirmdzimtā nākšanu pasaulē pavēstīja Liepājas teātra aktieris Gatis Maliks.

    Ar Santu Margeviču aktieris ir kopā vairāk nekā četrus gadus, un bērniņa dzimšana bijusi plānota. Viņi nesen esot izremontējuši un iekārtojuši jaunu dzīvesvietu Liepājā.

    «Tā kā Santa ir dekrētā un man teātrī pašlaik brīvāks periods, varam pilnībā nodoties visam, kas saistīts ar bērna gaidīšanu. Darbs un parastā ikdiena atvirzījušies otrajā plānā,» pirms mazuļa piedzimšanas PDz atklāja Gatis. Topošie vecāki jau iepriekš zināja, ka gaidāms puika, – tagad viņi atklāj, ka dēlu nosaukuši par Paulu.

    Par to, ka aktieris ir lielisks tētis, var pārliecināties, sekojot līdzi Gata ikdienas ainiņām, ar kurām viņš aktīvi dalās tviterī.

    «Gribēju pabrīdināt, ka no novembra vidus sākšu izteikt pareizo viedokli par to, kā pareizi jāaudzina bērni.

    Gatavojieties!» jau laikus brīdināja aktieris. «Biju uz pareizas elpošanas nodarbību grūtniecēm, visu jau mācēju!» pirms bērna nākšanas pasaulē atklāja Gatis. «Es jūtos nenormāli kruts, kad pats varu nomierināt bērnu. Bet reizēm es nevaru,» aktieris pavēstīja trīs dienas pēc dēla piedzimšanas un piebilda: «Krūšu neesamība ir mans kriptonīts.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē